به گزارش میراثآریا، مهدی غلامی گفت: مطالعه بر اساس شرح خدمات تفصیلی- اجرایی غارهای کشور انجام شده و در نهایت به تایید کارگروه غارشناسی استان میرسد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان کبودراهنگ ادامه داد: شناسایی منابع محیطی غار، برنامه مطالعه و تهیه اطلاعات و نقشههای عمومی، طراحی و مهندسی سایت طبیعت گردی، تهیه و تدوین جلب مشارکتهای عمومی برای سرمایهگذاری، تدوین دستورالعمل اجرایی مدیریت، نگهداری، بودجه بندی و زمانبندی اجرای طرح سرفصلهای اصلی این مطالعه است.
او تصریح کرد: غار علیصدر کبودرآهنگ یکی بزرگترین غارهای آبی جهان با زیبایی و شگفتیهای خاص با قابلیت قایقرانی است که در استان همدان قرار گرفته و سالانه شاهد حضور تعداد زیادی از گردشگران برای طبیعت گردی در داخل غار هستند.
غلامی افزود: مطالعه مدیریتی غارعلیصدر یکی از مصوبات کارگروه غارشناسی کشور بود که چند سالی در حال پیگیری و به نتیجه نرسیده بود که با درخواست اداره میراثفرهنگی از کمیته برنامهریزی شهرستان و با دستور فرماندار کبودراهنگ اعتبار مورد نیازمصوب و در نهایت تخصیص یافت که در صورت اتمام مطالعه و تصویب در کارگروه غارشناسی مسائل مربوط به بازنگری طرح هادی روستاهای علیصدر و سراب، سرمایهگذاری در حریم غار و روستای علیصدر و سراب و همچنین ارائه تسهیلات را مرتفع خواهد کرد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان کبودراهنگ بیان کرد: بر اساس دستورالعمل حفاظتی غارهای کشور هر گونه ایجاد تاسیسات تا شعاع یک کیلومتر در غارهای درجه سه گردشگری و ۲ کیلومتر برای غارهای درجه ۲ محدودیتهایی برای حفاظت غارها در نظر گرفته بود که با اتمام مطالعه روند حفاظت از غارهای علیصدر و سراب اصولیتر خواهد شد.
انتهای پیام/
نظر شما