به گرزارش میراث آریا، حسین رضایی اظهار کرد: دهم شهریورماه سال ۱۳۹۵ ثبتملی پسته به نام رفسنجان انجام شد و بلافاصله پساز آن، پیگیر ثبت نشان جغرافیایی بودیم که در سال ۲۰۱۸ انجام شد و در تاریخ ۲۶ فروردین ۱۳۹۶ ثبت مالکیت معنوی بهنام رفسنجان انجام شد. فرماندار رفسنجان افزود: امسال جشن ملی پسته بهخاطر تغییر فضای شهرستان و ایجاد شور و نشاط قرار است بهمدت چهار روز برگزار شود که روز ۲۷ شهریورماه افتتاحیه و ۳۰ شهریورماه اختتامیه جشن برگزار خواهد شد.
فرماندار رفسنجان ادامه داد: در کنار جشن، پنلهای تخصصی در حوزه تولید، اقتصاد و صادرات پسته و گرفتاریهایی که در بحث صادرات داریم در پنلهای تخصصی بررسی خواهد شد، ضمن آنکه نمایشگاه توانمندیهای مربوط به پسته برگزار و صنایع دستی شهرستان معرفی میشود.
او عنوان کرد: از ۲۸ تا ۳۰ شهریورماه نیز همایش ملی کمپرها با نام « از خشت تا خشت » در کنار جشن ملی پسته در رفسنجان برگزار خواهد شد که انشاءالله مردم استقبال خوبی داشته باشند و فضای شور و نشاط ایجاد شود.
رضایی با بیان اینکه رفسنجان قابلیت هاب شدن در موارد زیادی را دارد، افزود: در بحث پسته بالای ۵۰ رقم در رفسنجان شناسایی شده و در کلکسیون موسسه تحقیقات پسته کشور تکثیر شده و یکی از بزرگترین کلکسیون ذخایر پسته دنیاست.
فرماندار رفسنجان معرفی نقاط گردشگری شهرستان را از دیگر برنامههای این جشن برشمرد و گفت: چون همایش ملی است از استانهای دیگر کشور نیز در این همایش حضور دارند و بنابراین چالشهای محصول پسته در کشور بررسی میشود، ضمن اینکه از کمیسیون کشاورزی مجلس دعوت شده تا از این ظرفیت نیز بهره ببریم.
او اضافه کرد: در ۲۷ استان کشور و در هفت شهرستان استان کرمان پستهکاری انجام میشود، اگر نمایندگان مردم در ۲۷ استان دست به دست هم دهند قطعاً مسائلی که امروز صنعت پسته کشور را تهدید میکند بررسی و برطرف خواهد شد.
انتهای پیام/
نظر شما