معماری و فرهنگ بومی سیستان و بلوچستان زمینه‌ساز توسعه گردشگری است/ توسعه سواحل مکران با تسریع در بهره‌برداری راه‌آهن چابهار - زاهدان

معاون استاندار سیستان و بلوچستان گفت: به کارگیری معماری و فرهنگ بومی استان می‌تواند به توسعه صنعت گردشگری و توریسم در منطقه منجر شود.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه چابهار در گفت‌وگو با خبرنگار میراث‌آریا گفت: تسریع در بهره‌برداری راه آهن چابهار - زاهدان و ادامه آن به میلک زابل سبب کوتاه شدن مسیر ترانزیت در جنوب شرق کشور، توسعه سواحل مکران و همچنین رونق اشتغال و جهش تولید در منطقه می‌شود.

جواد سپاهی افزود: راه آهن زاهدان به چابهار یکی از بزرگترین طرح‌های عمرانی کشور است و با پیشرفت بیش از ۷۰ درصد به سرعت در حال کار است و بزودی ساخت یک‌ ایستگاه مدرن راه آهن در شهر چابهار آغاز خواهد شد.

فرماندار چابهار با اشاره به اینکه با ساخت خط ریلی در شهر چابهار جابجایی مسافر هم آسانتر می‌شود، تصریح کرد: راه آهن چابهار - زاهدان با ۶۲۵ کیلومتر زیرسازی مسیر و نیکشهر چابهار پیشرفت چشمگیری داشته است.

او با بیان اینکه در ساخت‌ایستگاه‌ها و ساختمان‌های راه آهن در این شهرستان باید از فرهنگ خود منطقه الگوبرداری شود، بیان کرد: به کارگیری معماری و فرهنگ بومی می‌تواند به توسعه صنعت گردشگری و توریسم در منطقه منجر شود.

سپاهی اظهار کرد: توسعه سیستان و بلوچستان خواست مسئولان است و در آینده نزدیک با افتتاح طرح‌های بزرگ نظیر راه آهن و تکمیل گازرسانی شاهد پیشرفت و آبادانی این منطقه خواهیم بود.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: بندر چابهار و پایانه مرزی میلک مکمل یکدیگرند و امیدواریم هر چه سریعتر منطقه آزاد سیستان به بهره‌برداری کامل برسد تا مردم منطقه از مزایای آن بهره‌مند شوند و رونق شرق کشور را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1403070200107
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha