بهگزارش خبرنگار میراثآریا، جشنواره جایزه ملی وجدان محیطزیست پیشاز ظهر امروز یکشنبه ۸ شهریور در محل سالن آمفیتئاتر وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار و از فعالان این حوزه تجلیل به عمل آمد.
در این مراسم ضمن تجلیل از فعالان حوزه گردشگری و محیطزیست، سرفصلهای آموزشی مرتبط با این ۲ حوزه در حضور مدیران و کارشناسان بررسی و تبیین شد.
سید مصطفی فاطمی مدیرکل دفتر گردشگری داخلی در این مراسم در سخنانی گفت: روندی که در سالهای گذشته داشتیم نشان میدهد که برای حفاظت از محیطزیست باید تلاشهای خود را تقویت کنیم. در همین راستا کمیته محیطزیست با عضویت وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تشکیل شده است.
او افزود: از سال قبل فعالیتهای خوبی را در حوزه گردشگری و محیطزیست انجام دادیم و همکاریهای بسیار خوبی را در این باره با سازمان حفاظت محیطزیست آغاز کردهایم.
فاطمی ادامه داد: امسال سازمان گردشگری ملل متحد، شعار «گردشگری و صلح» را برای روز جهانی و هفته گردشگری انتخاب کرده است، با این حال امروز بیش از هر زمان دیگری به صلح نیاز داریم. متاسفانه آتشی که اسرائیل روشن کرده در تضاد با شعاری است که سازمان گردشگری ملل متحد برای امسال انتخاب کرده است.
مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اضافه کرد: در گردشگری تنوع قومیتی و مذهبی و تفاوتها نه تنها باعث اختلاف و دشمنی بلکه باعث صلح و تقویت رفتارها و همکاریها میشود. امسال یکی از رویکردهای ما گردشگری و صلح با طبیعت است. ما در این باره مبتدی هستیم از این رو نیازمند همکاری تمامی فعالان این حوزه هستیم.
حفاظت از محیطزیست با مشارکت مردم امکانپذیر است
علیرضا نجیمی سرپرست دفتر مدیریت زیستگاهها و امور مناطق سازمان حفاظت محیطزیست نیز در این مراسم در سخنانی گفت: عبارتهایی که با کلمه سبز آمیخته شده بسیار زیاد است و این برای این است که همه برای حفظ محیطزیست تلاش کنیم و در این میان انسانها نیز بخشی از محیطزیست هستند و اگر وجدان آدمها بیدار باشد در دنیا شاهد جنگ نخواهیم بود.
او با اشاره به نقش مردم در حفظ محیطزیست افزود: مردم در تمام عرصهها از جمله محیطزیست میتوانند به ما کمک کنند و در سالهای اخیر شاهد تقویت حضور و مشارکت مردم در همکاریها و فعالیتهای مرتبط با مسائل محیطزیست هستیم.
نجیمی ادامه داد: این جشنواره در حقیقت تجلیل از افرادی است که به صورت داوطلبانه در حوزه محیطزیست فعالیت دارند. این اقدامات بسیار ارزشمند است و باید آنها را ارج نهاد. رویکرد سازمان محیطزیست در رابطه با حفاطت، حفاظتی است که به صورت مشارکتی انجام میشود. از این رو ما قدردان حضور مردم و افرادی هستیم که داوطلبانه در حوزه حفاظت از محیطزیست فعالیت دارند و با ما همکاری دارند. اعتقاد ما حفظ محیطزیست با مشارکت مردم است که میتواند حتی موجب جهش تولید شود.
سرپرست دفتر مدیریت زیستگاهها و امور مناطق سازمان حفاظت محیطزیست اضافه کرد: آموزش در حوزه حفاظت از محیطزیست موضوعی لازم است اما کافی نیست، اعتقاد ما بر این است که آموزش باید از سنین کودکی و نوجوانی و از دوران مدرسه آغاز شود تا تمام افراد در دوران رشد و بزرگسالی خود با محیطزیست زیست و ضرورت حفظ آن آشنا شوند.
در پایان این مراسم از تعدادی از فعالان و برگزیدگان این دوره از جشنواره تجلیل به عمل آمد.
سومین دوره جشنواره «جایزه ملی وجدان محیط زیست در کسبوکار از نگاه مردم» با رویکرد تجلیل از سرمایهگذاری سبز در کسبوکارها و انتخاب برترینها برگزار شد.
هدف از برگزاری این جشنواره، شناسایی، معرفی و قدردانی با نگاه مردمی (غیردولتی) از برترین فعالان حوزه محیط زیست است که داوطلبانه خدماتی ارزنده در حوزه کسبوکارهای خود برای بهبود محیط زیست در شاخههای مدیریتی، اجرایی، بهداشتی و درمانی، حقوقی، قضایی، خیریه و مردم نهادی، مشاوره، علمی، هنری، پژوهشی، آموزشی، دانش بنیان، رسانهای، اختراع، اکتشاف، صنعت، معدن، کشاورزی، خدماتی، گردشگری، اکوتوریسم، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ...به انجام رساندهاند.
انتهای پیام/
نظر شما