به گزارش میراثآریا، راضیه کیخایی در حاشیه برگزاری نخستین کارگاه حضوری ظرفیتسازی برای پیادهسازی شبکه ملی شهرهای سالم ایران در معاونت بهداشت گفت: دریافت نشان شهر سالم دستاورد بسیار بزرگ و مهمی برای استان سیستان و بلوچستان و کشورمان خواهد بود.
رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: از جمله برنامهها و فعالیتهای لازمالاجرا در شهر سالم میتوان به افزایش دسترسی به خدمات ارتقای سلامت بهمنظور ترویج زندگی سالم اشاره کرد، بر همین اساس بهمنظور افزایش دسترسی بیشتر مردم شهر سوران به خدمات حوزه شهرنشینی بهویژه برای گروههای خاص مانند زنان، تغییرات لازم در شهر انجام شد که میتوان به راهاندازی پارک بانوان، راهاندازی پاساژ بانوان، راهاندازی پارک بدون دخانیات و راهاندازی پیست پیادهروی خانوادگی اشاره کرد.
او افزود: شهر سوران از شهرهای نامدار در مشارکت مردمی و خیرین است، با اجرای برنامه شهر سالم در این شهر و هماهنگیهای بینبخشی اقدامات خیرین در همین راستا انجامگرفته و ساختار فیزیکی مراکز ارائهدهنده خدمات سلامت تعمیر و یا تأسیس شد.
کیخایی خاطرنشان کرد: مهارتآموزی و توانمندسازی نیز یکی دیگر از برنامههای شهر سالم است، توانمندسازی جامعه علاوه بر بهبود وضعیت اقتصادی خانواده و جامعه، افزایش مشارکت آنها در بهبود وضعیت اجتماعی و اقتصادی نیز مؤثر است. افراد جامعه بهویژه بانوان با یادگیری یک مهارت میتوانند نقش مؤثری در سلامت خود و خانواده و شهر داشته باشند.
رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: یکی از برنامههای مهم در برنامه شهر سالم حفظ و ارتقای بهداشت محیط شهر و ساکنین آن است، با شروع برنامه شهر سالم توسط همکاران بهداشت محیط اقدامات بسیار خوبی در قالب برگزاری گشتهای مشترک، شناسایی و جمعآوری مراکز عرضه و توزیع مواد دخانی و قلیان و ممانعت از فعالیت مراکز صنفی آسیبرسان بهسلامت جامعه انجام شده است.
انتهای پیام/
نظر شما