بهگزارش میراثآریا، فعالان گردشگری عراق در سفر سه روزه خود به خوزستان از مجموعههای تفریحی و سرگرمی دزفول و شوشتر بازدید کردند تا برای ورود گردشگران هماهنگیهای لازم انجام شود.
این هیئت در دزفول از مناطقی چون چالکندی، مجتمع تفریحی تجاری مادر، هتلها و سفرهخانههای دزفول بازدید کردند.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دزفول در حاشیه این بازدیدها گفت: گردشگری طی این سالها تحت تاثیر کرونا قرار گرفت اما با اقدامات انجام شده، دزفول شهر نخست گردشگری خوزستان در نوروز گذشته شناخته شد.
حمیدرضا خادم افزود: ظرفیتهای گردشگری در سالهای اخیر به خوبی توسط انجمنها، راهنمایان و مدیران آژانسها در نمایشگاه گردشگری تهران به نمایش درآمد که این اقدامات باعث شد ۱۰ میلیون و ۵۰۰ نفر گردشگر وارد دزفول شود.
او با تأکید بر اینکه دزفول شهرستان چهار فصلی است و در هر فصل ظرفیت گردشگری دارد، گفت: در تلاشیم علاوه بر تأمین زیرساختها، فرهنگسازی لازم نیز در حوزه گردشگری انجام شود.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دزفول با اشاره به برنامههای هفته گردشگری در دزفول گفت: راهنمایان گردشگری به مناسبت هفته گردشگری در مدارس مستقر و فرهنگ گردشگرپذیری و نحوه مدیریت محیطزیست و ظرفیتهای گردشگری به دانشآموزان ارائه میشود.
خادم افزود: دورههای گردشگری در مجتمع فرهنگیان دزفول در حال برگزاری بوده و تلاش بر این است گردشگری این شهرستان در راستای معرفی هرچه بهتر ظرفیتها و اشتغالزایی توسعه یابد.
هیئت عراقی در ادامه از دزفول به سمت شوشتر رفتند و برخی جاذبههای مهم این شهرستان را زیر ذرهبین قرار دادند.
مدیر پایگاه میراثجهانی سازههای آبیتاریخی شوشتر در ادامه با اشاره به بازدید این هیئت از مجموعه آسیابها و آبشارهای جهانی شهرستان گفت: از مهمترین رسالتهای پایگاهها جذب گردشگران خارجی در راستای بسط و گسترش فرهنگ، تمدن و شناساندن میراث گرانبهای جهانی به سراسر جهانیان است که پایگاه میراثجهانی شوشتر در میان پایگاههای پیشگام در کشور قرار دارد و از همه ظرفیتهای موجود بهمنظور تحقق این مهم استفاده کرده است.
او افزود: علاوه بر بازدید از برخی محوطههای ثبتجهانی، از میراثجهانی کاروانسرای افضل شوشتر و هتل سنتی طبیب نیز با هدف معرفی ظرفیتهای شهرستان و در نهایت راهاندازی و تشکیل گشتهای گردشگری خارجی توسط هیئت عراق بازدید شد.
انتهای پیام/
نظر شما