نظارت محیطی بر غرفه‌های پخت جشنواره ملی آش

معاون گردشگری استان زنجان گفت: نظارت و بازرسی بهداشت محیطی ازغرفه‌های پخت جشنواره ملی آش به صورت روزانه انجام می‌شود.

به گزارش میراث آریا، داود آبیان گفت: نظارت و بازرسی بهداشت محیطی ازغرفه‌های پخت جشنواره ملی آش از اولین روز پخت آش تا روز ۲۰ مهرماه توسط کارشناسان بخش بهداشت انجام خواهدشد.  

معاون گردشگری استان زنجان افزود: کارشناسان بهداشت هر روز از ساعات اولیه تا پایان روز به محل پخت غذا مراجعه و ضمن بازدید بهداشتی از محل پخت، نسبت به کنترل کیفی مواد اولیه و غذا طبخ شده اقدام و نمونه برداری میکروبی از تمامی مواد غذائی طبخ شده را انجام می‌دهند.  

او گفت: کارشناسان بهداشت در اولین روز آموزش‌های لازم را در خصوص رعایت اصول و دستورالعمل‌های بهداشتی به آشپزان شرکت کننده در جشنواره ملی آش آموزش دادند.  

هفدهمین جشنواره ملی آش ایرانی و هجدهمین دوره نمایشگاه صنایع دستی به میزبانی زنجان از ۱۶ مهرماه در نمایشگاه بین المللی کاسپین زنجان آغاز و تا پایان ۲۰ مهرماه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

کد خبر 1403071801376
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha