بهگزارش میراثآریا، محمد عرب بیان کرد: در گردشگری امیدواری، گردشگران برای بازدید از شهرها و مناطقی که گرفتار مصیبت شدهاند میروند. مناطقی که بلایای طبیعی مانند زلزله، سیل، سونامی، در آن جا رخ داده است. در این نوع صنعت گردشگری از مکانها و شهرهای تاریخی که نام شان با ترس و اتفاقهای رمزآلود عجین شده باشد دیدن میشود.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان طبس افزود: شهرستان طبس با داشتن مناطق متعدد گردشگری همهساله میزبانی گردشگران زیادی برای بازدید از این مناطق و این نوع گردشگری است.
او ادامه داد: یکی از مکانهایی که در این زمینه مورد توجه گردشگران قرار گرفته روستای جهانی اصفهک است که علاوه بر گردشگران، جامعه محلی و دانشجویان و دانشآموزان نیز با مفهوم امید و امیدواری بهتر آشنا میشوند وقتی که میبینند قسمتیهایی از بافت تاریخی اصفهک که سالها بر اثر زلزله خالی از سکنه بوده و حالا دوباره مرمت شده و در حال مرمت است و زندگی در آن جریان یافته است.
عرب ضمن بیان اینکه از ابتدای سال بیش از ۱۰ گروه مختلف در قالب گردشگری امیدواری و با این هدف از روستای زیبای اصفهک بازدید کردهاند، گفت: امروز نیز بازدید گروه ۳۰ نفره دانشآموزان در قالب گردشگری امیدواری از بافت تاریخی اصفهک و جذابیتهای متنوع آن انجام شد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان طبس بیان کرد: مرمت و احیاء بافت تاریخی، گردشگری سیاه یا امیدورای و گردشگری نجوم از مهمترین ظرفیتهای روستای هدف گردشگری اصفهک در مسیر جهانی شدن بود که امیدوارم امسال شاهد اعلام خبر رسمی ثبت جهانی یکی دیگر از جاذبههای تاریخی و دیدنی شهرستان باشیم.
عرب گفت: بافت تاریخی روستای اصفهک با شماره ۳۱۳۳۶ ثبت ملی شده است. مرمت بافت به همت گروهی از جوانان آغاز و کماکان ادامه دارد و نسل جوان در حال مرمت خانههای ابا و اجدادی خود هستند و تاکنون ۷ اقامتگاه بومگردی در بافت روستا ایجاد شده و یک اقامتگاه دیگر نیز در سال جاری به بهرهبرداری خواهد رسید و تعداد خانههای در حال مرمت رو به افزایش است.
انتهای پیام/
نظر شما