سیزدهمین طرح ملی دادرس در کرمان افتتاح شد

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان در افتتاحیه سیزدهمین دوره طرح ملی دادرس در دبیرستان دخترانه حسین باقری دوره اول گفت: طرح دادرس مروری بر تمرین مهربانی و مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان است.

به گزارش میراث آریا، رضا فلاح ۶ آبان ۱۴۰۳ در آیین افتتاحیه همزمان طرح ملی دادرس با سراسر استان و کشور که همزمان با هفته پدافند غیرعامل برگزار شد، در جمع دادرسان اظهار کرد: طرح دادرس تمرینی برای توسعه فرهنگ مهربانی و همدلی، تمرین کار گروهی و تقویت حس مسئولیت‌پذیری اجتماعی در میان نوجوانان ایران اسلامی است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان افزود: واژه دادرس به معنای «دانش‌آموز آماده در روزهای سخت»، برای افزایش تاب‌آوری جامعه و توسعه فرهنگ مهربانی و همدلی، تمرین کار گروهی و تقویت حس مسئولیت‌پذیری اجتماعی در میان نوجوانان ایران اسلامی است که آینده این سرزمین سربلند را رقم خواهند زد.

او با اشاره به اینکه طرح ملی دادرس همانند مدرسه امدادی است، بیان کرد: مهارت، آمادگی و توانمندی دانش آموزان برای مقابله با خطر در زمان وقوع حوادث از اهداف اجرای این طرح است.

فلاح اظهار کرد: مربیان آموزش دیده جمعیت هلال احمر استان کرمان با حضور در مدارس، به آموزش آیتم‌های امدادی دادرس خواهند پرداخت و ضمن ارائه آموزش‌های نظری به صورت عملی نیز دانش‌آموزان را با این مهارت‌ها آشنا خواهند کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان تصریح کرد: دادرس علاوه بر مدارس در میان خانواده‌ها نیز جایگاه ویژه‌ای یافته و موجب علاقه‌مندی خانواده‌ها به فراگیری آموزه‌های امدادی شده است که این خود نشان از موفقیت این طرح و دست‌یابی به بخش عمده اهداف آن دارد.

او با اشاره به اهداف و اصول جمعیت هلال‌احمر و شعار هر خانواده یک امدادگر، اظهار داشت: ما طبق رسالت خود در جمعیت هلال احمر برآنیم تا آموزش‌ها را در سطح کل جامعه گسترش دهیم و این مهم از طریق خانواده‌ها میسر خواهد شد.

فلاح ادامه داد: برای توسعه خدمات جمعیت هلال احمر در مقاطع مختلف تحصیلی، هم چنین طرح ملی ماهر (مهارت‌آموز هلال‌احمر) نیز در مدارس ابتدایی سراسر استان از سال گذشته آغاز شده است و طرح ماهر با شعار هر مدرسه یک کانون مهارت‌آموزی هلال‌احمر در مدارس استان فعالیت خود را آغاز کرده است

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان؛ چشم انداز مثبت دیگر این طرح را؛ تقویت و گسترش فعالیت‌های خودامدادی و دگرامدادی دانش‌آموزان به عنوان بازوی فعال و پویای جمعیت هلال‌احمر عنوان کرد و افزود: امیدواریم این طرح با همکاری دستگاه‌های مسئول با سرعت قابل تامل به آرمان‌های مدنظر دست یابد تا به هدف غایی و نهایی خانواده آماده و جامعه آماده برسیم.

او خاطرنشان کرد: این طرح در سال تحصیلی گذشته در ۳۸۵ مدرسه و با حضور ۲۲هزار دانش‌آموز برگزار شد که طی این طرح دانش مقطع اول متوسطه با آموزه‌های دادرس که همان آموزش‌های امدادی است، آشنا شدند.

فلاح همچنین در ادامه صحبت‌هایش با گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل بیان کرد: در هفته نکوداشت هفته پدافند غیرعامل با شعار «پدافند غیرعامل، تدبیر امروز، امنیت فردا» به سر می‌بریم، پدافند غیرعامل به عنوان یکی از اثر بخش‌ترین و پایدارترین راهبردهای دفاعی برای مقابله با تهدیدات نوین، نقش مهمی را در عرصه‌های مختلف ایفا کرده و بهره‌گیری از این سیستم دفاعی هوشمند می‌تواند کارایی نظام اداری کشور را ارتقا دهد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان با اشاره به نقش موثر پدافند غیرعامل در آموزش دانش آموزان بیان کرد: همچنین مدارس با ارائه آموزه‌های پدافند غیرعامل دانش‌آموزان را برای ورود آگاهانه به زندگی خانوادگی و اجتماعی آماده می‌سازند.

او در پایان خاطرنشان کرد: در کنار این امر مهم؛ البته ضروری است در نظام آموزش و پرورش که پایه و اساس فرهنگ‌سازی، ترویج و آموزش مفاهیم این حوزه است، با رویکردی متفاوت، آینده‌نگرانه و تربیتی با این مقوله مواجه شوند، به نظر می‌رسد ترویج آگاهانه پدافند غیرعامل می‌تواند ضمن کاهش آسیب‌پذیری کشور، اسباب دفاعی مقتدرانه در برابر توطئه های دشمنان را ایجاد کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403080600332
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha