صنایع‌دستی ‌تحقق وفاق ملی در حوزه اقتصاد است/ توسعه صنایع‌دستی در گام دوم انقلاب

آیین رونمایی از پوستر سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی با حضور معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مدیرعامل صندوق احیا و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه ایران‌گردی و جهان‌گردی برگزار شد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، در این مراسم که صبح امروز سه‌شنبه ۸ آبان در محل عمارت تاریخی مسعودیه برگزار شد، بر حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی و فعالان این حوزه با برگزاری نمایشگاه‌های مختلف تاکید شد.

مریم جلالی معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی در این مراسم در سخنانی گفت: سی‌وهفتمین نمایشگاه صنایع‌دستی در راستای ارتقای زیست‌بوم صنایع‌دستی برگزار خواهد شد و در این راستا یک گام دیگر با هم‌افزایی همه دستگاه‌ها و شرکت‌های وابسته به وزارتخانه برداشته شده و شاهد برگزاری نمایشگاهی کامل و جامع خواهیم بود.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی اضافه کرد: این نمایشگاه در راستای اهداف بلند وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار می‌شود. سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی در حقیقت یک برند برای ابراز وجود توانایی‌ها و ظرفیت‌های هنرمندان صنایع‌دستی و ظرفیت‌سازی و صادرات محصولات هنرمندان است.

جلالی با اشاره به فضای تولید محتوا و روایت در عصر حاضر افزود: ما در عصری هستیم که شاهد غلبه محتوا و قصه غلبه هستیم. از این رو برای بهتر نشان دادن ظرفیت‌ها و اهمیت سی‌وهفتیمن نمایشگاه ملی صنایع‌دستی نیازمند همکاری رسانه‌ها برای تبیین و معرفی این نمایشگاه و حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی هستیم.

او در ادامه گفت: تغییر رویکرد و تغییر کاربرد در سه محور محصول، بازار و سازمان در حوزه صنایع‌دستی به مدد همه همکاران و مدیران این وزارتخانه تحقق خواهد یافت.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه با اشاره به همکاری بخش‌های مختلف این وزارتخانه برای برپایی سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی، اظهار کرد: از همه همکاران برای برپایی این نمایشگاه از جمله مدیرعامل صندوق احیا، مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توسعه ایران‌گردی و جهان‌گردی، مدیران کل در سراسر استان‌ها، معاونان صنایع‌دستی، روسای شهرستان‌ها و ... کمال تشکر را دارم و امید داریم امسال با همکاری تمامی این عزیزان شاهد برپایی نمایشگاهی جامع و ارزشمند باشیم که نتایج مطلوب آن به نفع هنرمندان صنایع‌دستی باشد.

او یادآور شد: در حقیقت باید از هرکسی که برای توسعه و تحقق موضوعات مرتبط با صنایع‌دستی و رونق این هنرصنعت در گام دوم انقلاب کمک می‌کنند، تشکر و قدردانی به جا آورد.

جلالی در پایان صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: صنایع‌دستی ‌تحقق وفاق ملی در حوزه اقتصاد است. وفاق ملی شعار دولت چهاردهم است از این رو ما شهر و روستا را فقط به‌عنوان یک جغرافیا ندیده‌ایم بلکه با حضور در دل شهرها و روستاها و کارگاه‌های هنرمندان صنایع‌دستی به دنبال حمایت از آن‌ها هستیم.

سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی از تاریخ ۲۳ الی ۲۶ آبان ماه جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

پوستر این نمایشگاه توسط کاظم بکایی طراحی شده است.

صنایع‌دستی ‌تحقق وفاق ملی در حوزه اقتصاد است/ توسعه صنایع‌دستی در گام دوم انقلاب

انتهای پیام/

کد خبر 1403080800484
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha