روانبخش صادقی داور جشنواره چند رسانهای میراثفرهنگی در گفتوگو با خبرنگار میراث آریا، گفت: برگزاری جشنواره در کشوری مثل ایران که از لحاظ تاریخ، فرهنگ و میراث فرهنگی و همچنین آثار ثبت ملی شده قدمت بسیاری دارد، قطعا اتفاق خوبی است. علاوه بر این جشنواره در بخش های گوناگون سینما تلویزیون رادیو تئاتر ... فعالیت دارد و از داورهای شاخص در هر رشته ای استفاده کرده است که اتفاق خوبی است که امیدوارم با قدرت پیش رود.
او با ارائه پیشنهادی برای دوره های بعدی جشنواره ادامه داد: بهتر است چنین جشنواره هایی بحث حمایت از تولید را در دستور کارشان قرار دهند چون کارهای موضوعی را باید به جشنواره بیاورند و در هر دوره جشنواره کارها جدید باشد، بنابراین بهتر است برخی جوایز در راستای حمایت از تولیدات برای سالهای بعد باشد.
او افزود: با توجه به شرایط جغرافیایی و تاریخی که کشور ما دارد و میراث های فرهنگی و میراث های ملموس و ناملموس بسیار و آثار ثبت جهانی که داریم، جای چنین جشنواره ای خالی بود و امیدواریم در آینده باز هم شاهد چنین جشنواره هایی باشیم.
او همچنین در قالب پیشنهادی ادامه داد: بهتر است این آثاری که در جشنواره حضور دارند از طریق رسانه های مختلف در اختیار مردم و عموم هم قرار بگیرد تا با میراث فرهنگی کشور آشنا شوند.
او ادامه داد: چون این جشنواره نوپا است باید در مرور زمان تاثیرات آن را دید. شناساندن آثار میراث فرهنگی برای مردم کشورمان خیلی مهم است که خیلی از ما از آثار میراث فرهنگی مان مطلع نیستیم و این آثار خیلی مهم هستند که میراث های کشور را به ما معرفی می کنند. می توان از کارهای موفق جشنواره بهترین را برگزید و تحت عنوان آرشیو از آن بهره برد برای مثال در پایان نامه های دانشجویی و مطالبی که برای هرگونه تولیدات شفاهی و تصویری بتوان از آن استفاده کرد.
صادقی درباره داوری های آثار جشنواره گفت: در داوری کارها و انتخاب شان خط و ربط موضوعی در حیطه اهداف جشنواره و میراث فرهنگی باید داشته باشند که در داوری کارها مهم بوده است وکارها باید طوری باشند که علاوه بر کیفیت هنری اثر، بحث میراث فرهنگی در محتوای آنها مستتر و یا قابل رویت باشد. برگزاری این جشنواره ارتباط خوبی میان تولید کنندگان آثار در حیطه میراث فرهنگی و مردم برقرار خواهد کرد.
انتهای پیام/
نظر شما