جشنواره‌های میراثی، دیپلماسی نرم فرهنگی

محمدثابت اقلیدی همزمان با برگزاری سومین جشنواره چندرسانه ای میراث فرهنگی در یادداشتی از اهمیت برگزاری چنین جشنواره هایی در حفظ و ایجاد وحدت و رسانه ای قوی در برابر ایران هراسی دشمنان نوشت.

او نوشت: شیراز، قلب رخدادهای ملی و بین المللی است و این رخدادهای میراثی  در واقع یک دیپلماسی نرم فرهنگی برای نشان دادن قدرت و اصالت ایران است.
هر اثر میراثی در این دیپلماسی ، یک رسانه قوی و تاثیر گذار است که با تقویت چنین رخدادهایی در واقع به جنگ رسانه هایی می رویم که بدنبال ناامن جلوه دادن  کشور متمدن و مقتدر عزیزمان در عرصه های جهانی هستند.

همانگونه که افزایش توان ملی و دفاعی با ایجاد اقتدار و عزت همراه است، برگزاری هرجشنواره فرهنگی با تکیه بر میراث های تاریخی و باستانی در واقع افزایش قدرت نرم کشور و ایستادگی در برابر تبلیغات منفی رسانه هاست.

جشنواره چند رسانه ای میراث فرهنگی با همه سختی ها و هزینه های انجام شده یک سرمایه گذاری چند بعدی برای کشور و بازتابی از شرایط کنونی و پایدار آن است.

با برگزاری رویدادهای ملی که همه اقوام و مردم کشور از اقشار مختلف را همراه خود می کند، به یک رسانه ملی تبدیل شده است که سخن از ایرانی لبریز هنر ، حماسه و اعتقاد است.

جلوه دیگر این رویداد اهمیت توسعه گردشگری در ارتقا درآمد کشور و رشد نمادهای اقتصادی است زیرا که ایران از جمله کشورهایی است که بالاترین تنوع جاذبه ها را در گردشگری دارد.

دیگر آنکه این رویداد که بازتابی ملی و بین المللی در رسانه ها دارد، مخاطبان منطقه ای و جهانی را به این نکته جلب می کند که ایران در کنار اقتدار نظامی و قدرت تسلیحاتی و راهبردی از سلاح فرهنگ و هنر نیز بخوبی برای معرفی وضعیت کشور استفاده را کرده و بازتاب می دهد.

در کنار هر موشک ایرانی که برای نشان دادن قدرت و حفظ کیان کشور و ملت شلیک می شود، برگزاری یک رویداد گسترده و جشنواره ملی ، نمادی از امنیت داخلی و همراهی ملت با نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز بشمار می آید.

هر اثر میراثی و تاریخی به عنوان یک رسانه پویا و تاثیر گذار در این جنگ تبلیغاتی می تواند تاثیر گذار باشد.

معرفی سرمایه ها و تجلی ارزش های انسانی و اعتقادی ایرانیان که بر پایه های مستحکم دین و مذهب استوار شده است در قالب برنامه ها و رخدادها ، فضای جامعه را زنده و لبریز از شور و شوق زندگی می کند.

استقبال گسترده مردم از رخداد چند رسانه ای میراث فرهنگی با ارسال چندهزار اثر هنری با موضوع میراث فرهنگی حکایت از اهمیت تاریخ و تمدن کشور برای مردم دارد که از جان برای حفظ و معرفی اش مایه می گذارند.

فارس با بیشترین آثار میراثی کشور و ثبت جهانی بسیاری از آنها  براحتی می تواند در برابر امپراطوری رسانه ای جهان بایستد زیرا که هر هنر از بیشمار صنایع دستی یا یک اثر از میراث باستانی مان، یک رسانه فراگیر، پرمحتوا و اصیل است که  گنجینه ای از شکوه ایران  را برای مخاطبینش روایت می کند. 

جشنواره چند رسانه ای میراث فرهنگی، در واقع یک خوان ملی است که همه اقوام و هنرمندان کشور با مهربانی و همدلی بر سر آن نشسته اند  و از سرمایه های بی نظیر تاریخ و تمدن و اصالت کشور با هم سخن می گویند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403081701093
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha