کشف رموز مومیایی‌های باستان با فناوری نوین

دانشمندان موزه تاریخ طبیعی شیکاگو با استفاده از فناوری سی‌تی‌اسکن به بررسی ۲۶ مومیایی مصری پرداختند.

به گزارش میراث آریا، در موزه تاریخ طبیعی فیلد در شیکاگو، دانشمندان با فناوری سی‌تی‌اسکن به بررسی ۲۶ مومیایی مصری پرداخته‌اند تا جزئیات جدیدی درباره هویت و نحوه آماده‌سازی آن‌ها بدون آسیب به آثار برای زندگی پس از مرگ کشف کنند.

این فناوری غیرمخرب هزاران تصویر ایکس‌ری سه‌بعدی از مومیایی‌ها و تابوت‌ها فراهم می‌کند که به درک بهتر شیوه‌های تدفین و اعتقادات باستانی مصریان در مورد زندگی پس از مرگ کمک می‌کند.

مومیایی کردن در مصر باستان یک فرآیند معنادار و پیچیده بود که تا ۷۰ روز طول می‌کشید و شامل برداشتن اعضای داخلی به جز قلب می‌شد. مردم در مصر باستان با مومیایی کردن اموات، به نوعی برای زندگی پس از مرگ آماده می‌شدند و به آن به عنوان یک سرمایه‌گذاری برای آینده نگاه می‌کردند و بیشتر در میان طبقات بالای جامعه رایج بود.

موزه فیلد در تلاش است تا با حفظ احترام به مومیایی‌ها، با مقامات و نمایندگان کشور مصر ارتباط برقرار ‌کند تا درباره امکان بازگرداندن آثار باستانی، از جمله مومیایی‌ها، به توافق برسند. این موضوع نشان ‌می‌دهد که این مومیایی‌ها انسان‌هایی بوده‌اند با داستان‌ها و زندگی‌های خاص، نه صرفا اشیاء هنری.

انتهای پیام/

کد خبر 1403082001270
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha