به گزارش میراث آریا، حسن محمدی ادیب در جلسه تقدیر از خبرنگاران فعال در جشنوارههای گردشگری از تدوین ۴۵ جشنواره برای تقویم گردشگری استان اردبیل خبر داد و گفت: بر اساس این تقویم هر جمعه یک یا دو جشنواره در یک یا دو شهرستان استان برگزار میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل افزود: دشمن سعی میکند جامعه ایرانی را تیره و تار نشان دهد اما واقعیتها بسیار روشن و امیدوار کننده است و جشنوارههای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در جای جای استان اردبیل، نشاط اجتماعی در بطن جوامع را نشان میدهد و آن را تقویت میکند.
او با اشاره به اهمیت و نقش جشنوارهها در اشتغالزایی و فروش محصولات روستانشینان تاکید کرد: برگزاری جشنواره انار در روستای نمهیل شهرستان خلخال در فروش محصول باغات انار منطقه بسیار موثر واقع شد به نحوی که به اذعان روستاییان، در سالهای گذشته بخش قابل توجهی از محصول روی دست باقی میماند یا دیر به فروش میرفت اما امسال بخش زیادی از محصول کشاورزان در محل باغات به فروش رفت.
محمدی ادیب ادامه داد: حضور جمعیت کثیر در حین برگزاری جشنوارهها موید استقبال پرشور مردم است و پلاکهای متنوع خودروها نشان میدهد که خیلی از شهروندان استان اردبیل و سایر استانها برای شرکت در جشنوارهها و بهره بردن از بخشهای رنگارنگ و مفرح آنها، از قبل از زمان و مکان برگزاری جشنها باخبر شده و بعضا از استانهای دور راهی زادگاه خود میشوند.
مدیرکل میراثفرهنگی استان اردبیل همچنین گفت: البته نواقصی هم در برگزاری جشنوارهها هست که به دقت احصا و برای رفع آنها برنامه ریزی میکنیم و اصحاب خبر منصف نیز با اطلاع رسانی از ویژگیهای مردمی، سودمند و پراستقبال جشنوارهها در پرشور شدن آنها نقش آفرینی میکنند.
محمدی ادیب با اشاره به شکل گیری رقابت بین شهرستانها برای میزبانی جشنوارههای میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اظهار کرد: انعکاس خوب خبرها از هیجان مردم شرکت کننده در برنامهها، هر مسئولی را ترغیب میکند متقاضی میزبانی جشنواره در حوزه استحفاظی خود باشد.
او اضافه کرد: جشنوارهها فرصت دل کندن از فضای مجازی و دل دادن به خانوادهها را نیز فراهم میآورند و در فصل زمستان نیز برگزاری جشنوارههای زمستانی در شهرستانهای مستعد این برنامهها به خصوص در سرعین و مشگین شهر برنامهریزی شده است.
انتهای پیام/
نظر شما