جشنواره باقلوای سنتی گوگان هویتی برای منطقه و فرصتی برای توسعه گردشگری است/ جشنواره باقلوا گامی مهم در مسیر توسعه اقتصادی گوگان

معاون گردشگری آذربایجان شرقی در حاشیه برگزاری سومین جشنواره باقلوای سنتی گوگان، اهداف برگزاری این جشنواره را حفظ هویت فرهنگی منطقه، معرفی باقلوا به‌عنوان میراث شهر گوگان، تداوم و گسترش این رویدادها در سال‌های آینده و ایجاد فرصت‌های بازاریابی برای توسعه اقتصاد گردشگری و محلی عنوان کرد.

به‌گزارش میراث آریا، علیرضا بایرام‌زاده امروز دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ در حاشیه برگزاری سومین جشنواره باقلوای سنتی گوگان با اشاره به اهداف برگزاری این رویداد گفت: جشنواره باقلوا فرصتی است تا هویت فرهنگی و غذایی گوگان حفظ شده و به جهانیان معرفی شود و باقلوا به‌عنوان بخشی از میراث منطقه آذربایجان، جایگاه خود را به‌عنوان نمادی از شهر گوگان تثبیت کند.

معاون گردشگری آذربایجان‌شرقی در ادامه بر اهمیت حفظ هویت فرهنگی اشاره کرد و گفت: باقلوا نه‌تنها یک شیرینی سنتی، بلکه بخشی از میراث فرهنگی و هویت غذایی آذربایجان است که لازم است جایگاه آن به‌عنوان نماد شهر گوگان تثبیت شود. این جشنواره فرصتی است تا این هویت به شکلی شایسته معرفی و حفظ شود.

او به اهمیت تعریف و تداوم این رویدادها اشاره کرد و افزود: جشنواره‌های محلی مانند جشنواره باقلوا، نقشی کلیدی در ترویج فرهنگ و سنت‌های منطقه دارند و ما در نظر داریم این جشنواره را هر سال گسترده‌تر و باشکوه‌تر از سال قبل برگزار کنیم، چرا که این رویدادها بستری برای ارتباط مردم با میراث فرهنگی و جذب گردشگران داخلی و خارجی فراهم می‌کنند.

بایرام‌زاده بر نقش بازاریابی و تبلیغات در توسعه اقتصاد محلی اشاره کرد و گفت: برگزاری جشنواره‌های محلی، علاوه بر بسترسازی مناسب برای معرفی تولیدات و جذب گردشگران داخلی و خارجی، می‌تواند به رونق بازارهای محلی و تقویت جایگاه گوگان در اقتصاد گردشگری منطقه منجر شود و ظرفیت‌های این شهر را در سطح وسیع‌تری به نمایش بگذارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403082802042
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha