به گزارش میراثآریا، رحیم خاکی روز چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳ اظهار کرد: در حاشیه سی و هفتمین نمایشگاه بین المللی صنایعدستی علاوه بر مردم، مسئولان کشوری، استانی و همچنین از دیگر استانها از غرفه استان البرز بازدید کردند که رایزنی با اتاق بازرگانی البرز، اصفهان و معاون محترم اقتصادی استانداری به منظور تسهیل صادرات محصولات صنایعدستی استان صورت گرفت و در ادامه جلساتی برای هماهنگی این موضوع برگزار میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز با بیان اینکه اغلب هنرمندان علم و زمان صادرات و مشغلههای آن را ندارند و بیشترین تمرکز آنها بر تولید است، گفت: بنابراین نیاز است تا اتاق بازرگانی، اتاق تعاون و شرکتهای خصوصی اقدامات لازم برای صادرات محصولات هنرمندان به دیگر کشورها را انجام دهند.
او با بیان اینکه صادرات محصولات صنایعدستی کاری تخصصی است، گفت: شناخت بازارهای مقصد که خریدار انواع محصولات صنایعدستی باشند، هزینه و زمانی که باید برای این کار صرف شود اقدامی است که نیاز به آشنایی با حرفه تجارت و بازرگانی دارد که اغلب برای هنرمند به عنوان تولید کننده اثر سخت است.
خاکی افزود: استان البرز از هنرمندان بسیار خوبی در زمینه صنایعدستی برخوردار است که با توجه به سکونت قومیتهای مختلف در این استان تنوع بسیار خوبی دارد و در برخی زمینهها مانند سفال و سرامیک، صنایع چوبی وچرم نیز پیشتاز است و غرفه استان البرز در نمایشگاه نیز مورد توجه بسیاری از مسئولان کشوری قرار گرفت.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز افزود: اما آنچه که بیش از پیش باید مورد توجه قرار بگیرد، تجاری سازی و مخصوصا تسهیل صادرات محصولات برای هنرمندان است که با ارزآوری و درآمد دلاری به حفظ و بقای صنایع دستی و هنرهای سنتی کمک میکند.
به گفته او کشورمان ایران جزو سه کشور برتر از لحاظ تولید صنایع دستی در کنار چین و هند قرار دارد اما از لحاظ صادرات نیاز است تا اقدامات گستردهای انجام شود تا به جایگاه واقعی خود در دنیا برسد.
انتهای پیام/
نظر شما