رویکردهای آموزشی و ترویجی در سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی 

بهزاد احمدی فارسانی، مدیر کل آموزش و ترویج در یادداشتی نوشت: سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی فرصتی بود برای بازیابی داشته‌های هنری و گنجینه به جای مانده از نیاکانمان که امروز طیف زیادی از جامعه را در بخش‌های مختلف اقتصادی، معیشتی، معماری و ... به خود مشغول کرده است. 

آنچه در چهار روز برگزاری نمایشگاه دیدیم استقبال کم‌نظیر مردم بود با هر سلیقه و دیدگاهی.  

از شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان گرفته تا حضور رئیس جمهور و اعضای هیات دولت، از اصناف و بازاریان تا خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای سراسر کشور. 

آنچه در این میان مهم بود نظم و همراهی و همدلی بین فعالان و صنعتگران صنایع دستی و تیم‌های برگزار کننده بود که جلوه با شکوهی به نمایشگاه و برنامه‌های جنبی آن بخشیده بود.

با این توضیحات صرفا در حوزه‌های آموزشی و ترویجی به ذکر مواردی به اجمال اشاره می‌کنم. 

۱- غرفه آموزش با ۸ میز کارگاهی تخصصی توانست آموزش‌های لازم را در بسیاری از رشته‌های صنایع‌دستی به طور رایگان ارایه کند که در چهار روز برگزاری نمایشگاه کم‌نظیر بود.

۲- آشنایی با پلتفرم های دیجیتال توسط کارشنان با تجربه و توانمند از شرکت های دیجی کالا و " با سلام " و ترویج استفاده از المان های سنتی در معماری داخلی شهرها و ورودی های شهر از مزیت ها و فرصت های خوب  این نمایشگاه بود. 

۳- مشاوره‌های تخصصی در حوزه کسب و کارهای صنایع‌دستی و همچنین ثبت برند تجاری و مالکیت معنوی از دیگر برنامه جنبی و موفق رویداد ملی صنایع‌دستی بود.

۴- اطلاع‌رسانی دقیق از طریق رسانه‌ها و محیط‌های دیجیتال و برگزاری جلسات بررسی آسیب‌ها و راهکارهای صنایع‌دستی با حضور صاحبان کسب و کار و با تجربه در این نمایشگاه قابل توجه بود. 

۵- وضعیت فعالیت دبیرخانه شهرها و روستاهای ملی و جهانی و همچنین میزان فعالیت دبیران این مناطق در طول برگزاری نمایشگاه مورد ارزیابی کارشناسان قرار گرفت.

۶- کیفیت آثار و محصولات ارائه شده در این نمایشگاه به نسبت سال‌های پیش، مطلوب‌تر و از نظر استانداردهای تعریف شده جهانی قابل قبول و پذیرفتنی بود.

۷- فعالیت‌هایی که از عنصر خلاقیت و نوآوری بهره‌مند بودند شناسایی شدند که برای ثبت هنری و ادبی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی خواهند شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403090900499
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha