به گزارش میراثآریا، آئین تقدیر از دستاندرکاران برگزاری سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی با حضور سیدرضا صالحی امیری وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، علی دارابی قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی، مریم جلالی معاون صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی در محل سالن فجر این وزارتخانه برگزار شد.
شهردار ملایر در این مراسم با بیان اینکه نگاه شهرداری ملایر به صنایعدستی و گردشگری یک نگاه هزینهکرد نیست بلکه نگاه یک نگاه سرمایهگذاری است، گفت: بر اساس رسالتی که در پیش داریم و در راستای حمایت از صنایعدستی، ارتقای جایگاه شهری ملایر و برجسته کردن نقش صنایعدستی ملایر در کشور، شرکت و حمایت از هنرمندان صنایعدستی در نمایشگاه ملی صنایعدستی به عنوان یک رویداد مهم در کشور برای ما اهمیت ویژهای داشت .
مجید فرجی افزود: شهرستان ملایر در ۶ رشتههای هنری منبت، منبت مبلمان، پیکرتراشی، مرواربافی، قلمزنی روی مس، ساختسازهای سنتی از جمله تار، قالی دستبافت با حضور ۱۲ هنرمند برجسته در این نمایشگاه حضور پررنگی داشتند.
او با بیان اینکه رویکرد شهرداری ملایر، حمایت همهجانبه و کمک به توسعه و رونق صنایعدستی است، افزود: در این راستا ۵ میلیارد تومان برای برگزاری جشنواره ملی مبل و منبت که از شهریور تا مهر ماه سال جاری برگزار شد.
فرجی با اشاره به اینکه این جشنواره بدون آن که عایدی برای شهرداری داشته باشد با هزینه از سوی شهرداری برگزار شد افزود: خوشبختانه جشنواره مبل و منبت ملایر درآمد ۱۵۰۰میلیارد تومانی برای شهر به ارمغان آورد .
شهردار ملایر گفت: از هر فرصتی برای عرضه صنایعدستی ملایر استفاده میکنیم و در هر مدل نمایشگاهی که برگزار میشود از فعالان حوزه مبل و منبت دعوت میکنیم در کنار نمایشگاه حضور فعال داشته باشند و تولیدات خود را ارائه دهند و از صنایعدستی به عنوان نماد شهرمان برای هدیه دادن به مهمانان استفاده میکنیم.
فرجی در پایان از حمایتهای استاندار همدان، مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری همدان، فرماندار ملایر، اعضای شورای شهر ملایر که در راستای اهداف شهرداری همیشه پابهکار هستند و رئیس میراثفرهنگی صنایعدستی و گردشگری ملایر تقدیر و تشکر کرد.
لازم به یادآوری است که شهرستان ملایر جایگاه ویژهای در تولیدات دستی دارد که برند جهانی مبل و منبت و برند ملی مرواربافی گواه این موضوع است که میتواند دلیلی برای تبلیغ ملایر در شبکههای سراسری برای جذب گردشگر باشد. که البته صنایعدستی ملایر را میتوان پیشران گردشگری دانست.
ملایر در سال ۱۳۹۶ به عنوان شهر ملی منبت به ثبت رسید و در دی ماه سال ۱۳۹۸ هم با تأیید شورای صنایعدستی آسیا و اقیانوسیه، موفق به کسب عنوان شهر جهانی مبلمان و منبت شد و جزو ۱۴ شهر و روستای جهانی صنایعدستی معرفی شد.
برگزاری چند دوره جشنواره مبل و منبت در این شهرستان، فرصتی عالی برای تمایل و اشتیاق هنرمندان به توسعه صنایعدستی را فراهم آوردهاست که به طورقطع منابع اقتصادی و اجتماعی زیادی را ضمن معرفی شهرستان به دنبال خواهد داشت.
شایان ذکر است؛ ۳۷مین نمایشگاه ملی صنایعدستی از ۲۳ الی ۲۶ آبان ماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد که با مساعدت و کمک مالی شهرداری ملایر، فضایی در حدود ۲۴۰ متر مربع در سال ۸ در اختیار هنرمندان این شهرستان قرار گرفت که حضور موفقی داشتند و توانستند خوش بدرخشند.
نباید از نظر دور داشت که حمایت شهرداری ملایر از هنرمندان صنایعدستی خود گویای همت والای مدیریت شهری در توسعه، آبادانی، معرفی شهر و جذب گردشگر و در نهایت آورده اقتصادی به نفع مردم شهر و شهرستان را در آینده به دنبال دارد.
انتهای پیام/
نظر شما