بهگزارش میراثآریا، مسعود فرخی ۱۷ آذر درباره جلسه کمیته استانی تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه گفت: این تبصره به منظور حمایت از تولید و اشتغال پایدار و رشد تولید ملی از طریق افزایش سرمایهگذاری، ارتقای بهرهوری و تکمیل طرحهای تولیدی نیمهتمام طراحی شده است. هدف اصلی ما ایجاد بستر مناسب برای احیای واحدهای تولیدی راکد و استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود در استان است.
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی افزود: در این جلسه، توزیع استانی اعتبارات تبصره ۱۸ در حوزههای گردشگری و صنایعدستی با عاملیت بانکهای ملی، توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید مورد بررسی قرار گرفت. همچنین، برنامهریزی برای جذب حداکثری منابع ابلاغی در بستر سامانه کارآفرینی اشتغال و تسهیلات (کات) رونمایی شد که این اقدام میتواند به تسهیل فرآیندهای مربوط به تأمین منابع مالی برای پروژههای مختلف کمک کند.
او ادامه داد: بر اساس مصوبات جلسه، پروژههای اولویتدار با در نظر گرفتن اشتغال قابل ایجاد و حداقل ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مناطق برخوردار، امکان معرفی به بانکهای عامل را دارند. این پروژهها با توجه به نیازهای منطقه و پتانسیلهای موجود، میتوانند نقش مؤثری در توسعه اقتصادی و اجتماعی استان ایفا کنند. انتظار میرود با پرداخت تسهیلات بانکی، این پروژهها تا پایان سال جاری به بهرهبرداری برسند و منجر به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در استان شوند.
فرخی در پایان تأکید کرد: توجه به طرحهای تولید دانشبنیان و پیشران در راستای تحقق اهداف تبصره ۱۸ از اهمیت ویژهای برخوردار است. ما در تلاش هستیم تا با یکپارچهسازی حمایتهای دولت و بسط عدالت سرزمینی، به رشد و پیشرفت استانهای کشور کمک کنیم و به ویژه در حوزه گردشگری و صنایعدستی، شاهد تحولات مثبتی باشیم.
انتهای پیام/
نظر شما