بهگزارش میراثآریا، آل داود پدر بومگردی ایران با بیان این که همیشه در طول تاریخ مقوله تعاون و همکاری و اتحاد اثرهای مثبتی داشته است، گفت: در صورتی تعاون و همکاری میتواند موثر باشد که بتواند بخش زیادی از یک جامعه را شامل شود مثلا در خصوص بومگردیها باید این تعاونی بتواند اعضای قابل توجهی از جامعه را شامل شود و در بر بگیرد.
پیشکسوت بومگردی ایران با اشاره به این که اهدافی که در تاسیس این تعاونی در نظر گرفته شده، باید اجرا شود، اظهار کرد: اجرایی و عملیاتی شدن برنامهها و اهداف میتواند عاملی کلیدی در موفقیت تعاونی باشد پس در این زمینه باید وعدهها و برنامهها اجرا شود.
آل داود با بیان این که باید در مسیرهای متعدد به نفع جامعه روستایی و بومگردی قدم برداریم، تصریح کرد: باید به فکر اقداماتی باشیم که بتوانیم براساس آنها جامعه بومگردی، کارکنان و ذینفعان این حوزه را تحت پوشش قرار دهیم و به دنبال راهکارهای رفع مشکلات جامعه، توسعه بازارهای مختلف صنایعدستی و ذینفع کردن جوامع محلی باشیم.
تعاون بومزاد (تامین نیاز بومگردی های ایران با محور صنایعدستی) اخیرا با اهتمام معاونت صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی راهاندازی شد.
انتهای پیام/
نظر شما