ضرورت شناسایی عناصر هویتی در شهرهای مرزی/ حفظ شأنیت میراث‌فرهنگی

مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی با بیان اینکه بسیاری از چالش‌های موجود در حوزه ثبت از طریق تعامل با دستگاه‌ها و فهم متقابل قابل حل است بر اهمیت حفظ شانیت میراث‌فرهنگی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، علیرضا ایزدی مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی امروز سه‌شنبه دوم بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در پنجمین نشست سراسری معاونان میراث‌فرهنگی ادارات کل استانی به طرح موضوع‌ها و چالش‌های مرتبط با ثبت و تعیین حرایم پرداخت و  با بیان اینکه بسیاری از چالش‌های موجود در حوزه ثبت از طریق تعامل با دستگاه‌ها و فهم متقابل قابل حل است، اهمیت حفظ شانیت میراث‌فرهنگی را مورد تاکید قرار داد.

نظارت و ارزیابی، ترویج فرهنگ گفت‌وگو، توجه به تنوع فرهنگی، برگزاری جلسات منظم با فعالان فرهنگی و تلاش برای حفظ همه اشکال میراث ناملموس و مشارکت آنها در تهیه پرونده‌های ثبتی میراث ناملموس، تشکیل کارگروه مشارکت در پاسداشت از میراث ناملموس شهرها و روستاها، تبیبن اهمیت ثبت میراث ناملموس و لزوم شناسایی عناصر هویتی به خصوص در شهرهای مرزی از موارد مطرح شده از سوی ایزدی در حوزه میراث ناملموس بود.

او در بخشی‌ دیگر از صحبت‌های خود به موارد مرتبط با میراث طبیعی اشاره کرد و پیگیری اعتبارات استانی را از سوی معاونان میراث‌فرهنگی ادارات‌کل استانی متذکر شد.

فرهنگ‌سازی از طریق احیای بافت‌های تاریخی، تشکیل پرونده‌های زنجیره‌ای برای پلاک‌های ثبتی، اختصاص ردیف اعتباری برای ثبت، بازنگری پژوهشگاه در نحوه صدور مجوز و تاییدیه‌ها، حفظ اصالت و یکپارچگی بافت تاریخی و پیگیری طرح بازآفرینی شهری از موارد مطرح شده از سوی معاونان میراث‌فرهنگی ادارات کل استانی در این نشست بود.

 پنجمین نشست سراسری معاونان میراث‌فرهنگی ادارات کل استانی با حضور سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، علی دارابی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی در محل سالن فجر وزارتخانه برگزار شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403110200114
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha