نمایش تابلوی نقاشی هوشنگ سیحون در موزه کتابخانه اختصاصی نیاوران

در راستای سلسله نمایشگاه‌های «یک موزه، یک اثر» و همزمان با دهه فجر نمایشگاهی با عنوان «چشم انداز ایران» شامل تابلوی نقاشی «امامزاده کوه همدان» اثر هوشنگ سیحون پدر معماری مدرن ایران در موزه کتابخانه اختصاصی نیاوران به نمایش در آمده است.

به گزارش میراث‌آریا، در راستای سلسله نمایشگاه‌های «یک موزه، یک اثر» و همزمان با دهه فجر نمایشگاهی با عنوان «چشم انداز ایران» شامل تابلوی نقاشی «امامزاده کوه همدان» اثر هوشنگ سیحون پدر معماری مدرن ایران در موزه کتابخانه اختصاصی نیاوران به نمایش در آمده است.

در این نمایشگاه اثر «امامزاده کوه همدان» مربوط به سال ۱۳۵۰ با تکنیک طراحی با قلم فلزی و ابعاد ( ۴۱*۵۹ ) سانتی‌متر و همچنین کتاب «چشم انداز ایران»، تاریخ چاپ سال ۱۹۷۴ و محل چاپ پاریس شامل مجموعه‌ای از طرح‌ها و سیاه قلم‌های هوشنگ سیحون از مناطق مختلف ایران به نمایش عموم گذاشته شده است.

هوشنگ سیحون در سال ۱۲۹۹ در تهران متولد شد و در سال ۱۳۹۳ در کانادا درگذشت.

او طراح، نقاش، معمار و مجسمه‌ساز معروفی بود که به خاطر طراحی بناهای معروف، به «مرد بناهای ماندگار» مشهور شد. همچنین به دلیل استفاده از سبک معماری اصولی مدرن در ایران به پدر معماری مدرن ایران هم او را می‌شناسند.

او در سن ۲۵ سالگی نخستین اثر معماری خود، «بنای یادبود آرامگاه بوعلی‌سینا» را طراحی کرد.

هوشنگ سیحون در نقاشی نیز صاحب سبک بود و شوق بـه هنر، او را به شاگردی بهزاد کشانید. سیحون در سال ۱۹۷۲ میلادی به همراه نقاشانی صاحب‌نام و معروف همچون «پیکاسو» و «سالوادور دالی»، در نمایشگاهی در ماساچوست شرکت کرد و با کارهای پر پیچ و تاب خطی‌اش توجه همه را به خود جلب کرد.

آرامگاه ابوعلی سینا در همدان، آرامگاه کمال الملک در نیشابور، آرامگاه خیام در نیشابور، آرامگاه نادرشاه افشار در مشهد، بازسازی و طراحی آرامگاه فردوسی، بنای موزه توس، ساختمان بانک سپه در تهران، مقبره عباس میرزا و بعضی دولتمردان قاجار از آثار شاخص معماری او به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

کد خبر 1403111701114
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha