نخستین جشنواره فرهنگی‌ورزشی ویژه محلات طرح ٢٠٢٠ کرمان برگزار شد

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان از قهرمانی شهرستان‌های بافت و کرمان در نخستین جشنواره فرهنگی‌ورزشی ویژه محلات طرح ٢٠٢٠ به مناسبت ایام دهه فجر خبر داد.

به گزارش میراث آریا، رضا فلاح بیان کرد: نخستین جشنواره فرهنگی‌ورزشی ویژه محلات طرح ٢٠٢٠ با حضور ١٢ تیم به مناسبت گرامی‌داشت ایام دهه فجر برگزار شد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان با اشاره به این که مسابقات به مدت ٢ روز از ١٩ بهمن ۱۴۰۳ برگزار شد، افزود: در این جشنواره فرهنگی ورزشی تیم‌های شرکت کننده از محلات سیدطاهرالدین بم، استقلال بافت، قمر بنی هاشم، الله آباد و شهید رجایی کرمان، رهجرد جیرفت، رحمت‌آباد رفسنجان، آباده سیرجان و گنبکی حضور یافتند.

او خاطرنشان کرد: شرکت‌کنندگان در رشته‌های ورزشی داژبال و تنیس روی میز ویژه خواهران و هم چنین فوتسال و آمادگی جسمانی ویژه برادران شرکت کردند.

فلاح تصریح کرد: در بخش برادران در رشته فوتسال به ترتیب شهرستان‌های بافت، کرمان، بم و در رشته آمادگی جسمانی به ترتیب شهرستان‌های کرمان، بافت و سیرجان رتبه اول تا سوم کسب کردند.

 مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان با اشاره به اینکه شهرستان جیرفت در بخش برادران و شهرستان گنبکی در بخش خواهران جام‌های اخلاق کسب کردند، افزود: در بخش خواهران نیز در شته ورزشی داژبال شهرستان های بافت، بم، کرمان و در بخش تنیس روی میز شهرستان‌های بافت، بم و کرمان به ترتیب حائز رتبه های اول تا سوم شدند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112101313
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha