میراثآریا: بختیاری، کُرد، ترک، لک، ترکمن، عرب، قشقایی، بلوچ، سیستانی، مازنی، گیلک و دیگر اقوام ایرانی به هجدمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران آمدهاند تا بخشی از استعدادها، ظرفیتها و جاذبههای گردشگری خود را معرفی کنند تا شاید روزنه امیدی برای توجه به ظرفیتهای آن دیار باز شود.
استان البرز با تِم رویدادهای گردشگری، استانهای بوشهر، مازندران و هرمزگان با تم گردشگری دریایی، استان تهران با تم گردشگری صلح و وفاق ملی، چهارمحال بختیاری با تم گردشگری ماجراجویانه، خوزستان با تم گردشگری اقوام، استان خراسان جنوبی و سمنان با تم گردشگری روستایی، خراسان رضوی با تم گردشگری زیارت و سلامت، استان زنجان با تم گردشگری اکوتوریسم، سیستان و بلوچستان و گیلان با تم گردشگری خوراک، استان قزوین با تم گردشگریهای نوین، استان قم با تم گردشگری مذهبی، کرمان با تم گردشگری میراث جهانی و راه ادویه، کردستان با تم گردشگری موضوعی، کهگیلویه و بویر احمد با تم گردشگری صنعتی، استان گلستان با تم گردشگری فرهنگی، لرستان با تم گردشگری تاریخی، استان مرکزی با تم گردشگری ادبی، همدان با تم گردشگری کودک و استانهای ایلام و یزد با تم گردشگری طبیعت گردی در این دوره از نمایشگاه حضور دارند.
در حیاط نمایشگاه که این بار از تمام ظرفیت محل برگزاری نمایشگاههای بینالمللی برای گردشگری ایران مایه گذاشته شده است دستههای مختلف که هر کدام بخشی از بار فرهنگ این ایران را بر دوش میکشند راهی سالنهای نمایشگاه هستند.
تنوع رنگهای تصاویر نقش برجسته در غرفهها، زیبایی و عظمت پوشش اقوام، بوی دست بافتههای همراه با برگزارکنندگان غرفه استانها، بوی خوش سوغاتی آنها هر بازدیدکنندهای را به سمت دیگر غرفهها میکشاند و بانو و سروری با پذیرایی محلی از تو میزبانی میکند. آرام و قرار برای ماندن نداری و دوست داری همه غرفهها را به تماشا بنشینی.
آمدهام تا هجدمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران که به همت وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی از ۲۳ تا ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ در حال برگزاری است را ببینم.
آگاهی بازدیدکنندگان از وجود استعدادها، قابلیتها و ظرفیتهای موجود در مناطق روستایی و عشایری و شهری و ظرفیت این مناطق در تولید محصولات متنوع بویژه در زمینه صنایع کوچک، صنایع روستایی و صنایعدستی، ارائه توانمندیهای اقامتگاهی، نمایش برخی از فرصتهای موزه ای، معرفی انواع محصولات مورد نیاز گردشگران، معرفی انواع گردشگری خلاق، معرفی کارآفرینان، استارتآپها، ارائه بخشی از تسهیلات گردشگری، معرفی روستاها و مناطق عشایری نمونه به عنوان الگوی توسعه برای سایر روستاها با موفقیت و وضعیت مشابه، معرفی جاذبههای فرهنگی و میراث ناملموس مناطق (از قبیل آداب و رسوم، بازیهای بومی، پوشش محلی، غذاها و…)، جاذبههای طبیعی و گردشگری بخشی، تقویت روحیه خودباوری و توانمندی در جامعه از اهداف برگزاری هجدمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران است.
نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران بزرگترین نمایشگاه گردشگری ایران است که دوره هجدهم آن از ۲۳ تا ۲۶ بهمن ماه سال جاری با پوشش کامل محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران در ۲۰ سالن با شعار گردشگری صلح، اقوام ایرانی و وفاق ملی برگزار خواهد شد.
برپایی این نمایشگاه به عنوان بزرگترین رویداد نمایشگاهی گردشگری کشور در تقویم رویدادهای سازمان جهانی گردشگری (UNWTO)، به صورت رسمی ثبت شده است.
یکی دیگر از رویکردهای نمایشگاه امسال ارائه طرحهای سرمایهگذاری گردشگری است. اطلاعات فرصتهای سرمایهگذاری و بستههای سرمایهگذاری گردشگری در سراسر کشور احصا شده و همچون سال گذشته در نمایشگاه امسال در غرفههای استانها ارائه خواهند شد.
در نمایشگاه هجدهم مقاصد مختلف گردشگری کشور ذیل غرفههای استانها معرفی خواهند شد که با محوریت ادارات کل استانی و با همکاری بخش خصوصی استان، اتاقهای بازرگانی، استانداریها، فرمانداریها، شهرداریها و… در نمایشگاه حاضر شدهاند. نمایشگاه مهمترین گردهمایی سالانه فعالان گردشگری و محلی برای تبلور اتحاد اقوام ایران زمین است.
انتهای پیام/
نظر شما