احیای هنر گلیم‌بافی در روستاهای آذربایجان غربی به همت یک بانوی کارآفرین

خدیجه سعیدپور، یکی از بانوان کارآفرین حاضر در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران است که موفق به احیای صنعت گلیم‌بافی در روستاهای آذربایجان غربی شده است. 

خدیجه سعیدپور، بانوی کارآفرین آذربایجان غربی فعال در حوزه گلیم‌بافی، در گفت‌وگو با خبرنگار میراث آریا، با بیان اینکه هجدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران از جمله نمایشگاه‌های پربازدید سال جاری بود، اظهار کرد: این نمایشگاه فرصت خوبی برای معرفی، ترویج، ارائه خدمات و فروش انواع تولیدات صنایع‌دستی به بازدیدکنندگان است‌.

این بانوی کارآفرین افزود: مجموعه ما با هدف معرفی و فروش تولیدات صنایع گلیمی بانوان روستای گل سلیمان‌آباد باروق و با حمایت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان در این نمایشگاه حضور یافته که خوشبختانه حضور در این نمایشگاه هم بازتاب مطلوبی برای معرفی تولیدات داشته است. 

او با تقدیر از بانیان برگذاری نمایشگاه از جمله وزارت‌خانه و اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی تصریح کرد: پیشنهاد بنده برای بهتر شدن نمایشگاه این است که پیش از برگزاری هر نمایشگاه، طی جلساتی نقاط قوت و ضعف جمع‌آوری و براساس آن برنامه‌ریزی و اقدام شود تا هر ساله شاهد روند روبه‌رشد و پرقدرت نمایشگاه باشیم. 

سعیدپور با اشاره به اقداماتش در حوزه احیا و رونق گلیم‌بافی در روستاهای استان خاطرنشان کرد: من مدیر عامل شرکت ایپک گلیم صنعت قوشاچای و فعال در حوزه توان‌افزایی بانوان عشایری و روستایی بوده و از حدود یک دهه گذشته تاکنون اقدام به احیای صنعت گلیم‌بافی در روستای گل سلیمان‌آباد باروق کرده‌ام.

هنرمند گلیم‌بافی آذربایجان غربی اظهار کرد: در این راستا با ارائه آموزش‌های رایگان، برای ۶۵ نفر از بانوان منطقه ایجاد اشتغال شده و در حال حاضر به‌عنوان یک مجموعه نوآور در صنعت گلیم‌بافی از جمله طراحی و تولید گلیم‌های سه‌بعدی، روکش صندلی‌های ماشین و ادارات و لباس از نوع گلیم جزو تولیدکنندگان مطرح کشوری محسوب می‌شویم.

او گفت: بنده در کنار کسب مقام‌های استانی و ملی در جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های مختلف، از سوی بنیاد جهانی انرژی گلوب در بخش زنان و جوانان به عنوان طرح شایسته تقدیر تجلیل شده‌ام.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112602144
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha