محور و روش توسعه خراسان جنوبی، گردشگری و برگزاری رویدادهای مهم است

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: محور و روش توسعه خراسان جنوبی، گردشگری و برگزاری رویدادهای مهم است.

به‌گزارش میراث‌آریا، محمد چکشیان در بازدید از پاویون خراسان جنوبی در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته بیان کرد: مجموعه‌های بسیاری تلاش می‌کنند تا فرهنگ، میراث و ویژگی‌های بومی کشور معرفی شود چرا که این موضوع هویت بخش است و هویت ملی و بومی را گسترش می‌دهند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی افزود: گردشگری فراتر از سرگرمی و تفریح است و یک جریان فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و صنعتی است و این کار و حضور در نمایشگاه می‌تواند مقدمه‌ای برای معرفی ظرفیت‌های خراسان جنوبی برای پیشرفت آن باشد.

او با بیان اینکه محور و روش توسعه خراسان جنوبی، بحث گردشگری و برگزاری رویدادهای مهم است، تصریح کرد: با کمک وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزارت کار می‌توان کارهای مشترکی برای برگزاری رویدادهای مهم در این استان انجام داد.

چکشیان همچنین گفت: ۱۵ میلیون نفر عضو جامعه کارگری هستند و هر سال حدود ۱۲ رویداد ملی برگزار می‌شود که می‌توان خراسان جنوبی را میزبان این رویدادها قرار داد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی عنوان کرد: در وزارت کار بخش مشاغل خانگی دنبال می‌شود که ارتباط بسیار نزدیکی با بحث صنایع‌دستی دارد و برخی از این ظرفیت‌ها، بی‌اطلاع هستند که امکانات بسیاری از جمله تسهیلات در راستای توسعه مشاغل خانگی وجود دارد.

او ادامه داد: جایی که بحث اشتغال‌زایی رخ دهد قطعاً می‌توانند با مجموعه وزارت کار ارتباط و تعامل داشته باشند و این ظرفیت در استان خراسان جنوبی نیز وجود دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112702307
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha