ظرفیت‌های ممتاز اروند برای جذب گردشگران خارجی/ آمادگی برای همکاری با سرمایه‌گذاران و تقویت زیرساخت‌های گردشگری

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، توسعه پروژه‌های گردشگری را جزو اهداف اقتصادی منطقه آزاد اروند عنوان کرد و با اشاره به ظرفیت ممتاز برای جذب گردشگران خارجی برای همکاری با سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی اعلام آمادگی کرد.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند در گفت‌وگو با خبرنگار میراث آریا گفت: ما در منطه آزا اروند که دو شهر آبادان و خرمشهر را زیر مجموعه خود دارد به گردشگری به عنوان یک صنعت نگاه می‌کنیم. به همین دلیل توسعه پروژه‌های گردشگری را در جزو اهداف اقتصادی منطقه آزاد قرار داده‌ایم، چون گردشگری هم رهاورد اقتصادی دارد و هم فرهنگ بومی را به گردشگران منتقل می‌کند.
علی زارعی افزود: محدوده منطقه آزاد اروند پتانسیل‌های قابل توجهی برای جلب و جذب گردشگران خارجی دارد و از زیرساخت‌های لازم حمل و نقل هوایی، حمل و نقل آبی، ریلی و جاده‌ای برخوردار است و همین پتانسل‌ها بوده که آبادان و خرمشهر را در ردیف شهرهای ویژه قرار داده است.

او ‌هم‌مرز بودن آبادان و خرمشهر با کشور عراق و ارتباط آبی با خلیج‌فارس را بهترین فرصت برای توسعه گردشگری و جذب گردشگر خارجی عنوان کرد و با اشاره به استفاده از این فرصت برای معرفی ایران و مقابله با ایران هراسی، ادامه داد:‌ آبادان و خرمشهر میزبان قدیمی‌ترین صنایع نفت و پتروشیمی کشور و برخی از نخستین‌های ایران در تاریخ مدرنیته‌ قرن متاخر است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند افزود: این منطقه حدود ۷۰ سال میزبان مردمانی از کشورهای گوناگون بوده است. شهروندان هندی، بنگلادشی، برمه‌ای، پاکستانی، انگلیسی، اسکاتلندی، آمریکایی، ژاپنی، کره‌ای و… طی بازه زمانی سال‌های پایانی سده ۱۲ خورشیدی تا نیمه سده سیزدهم به‌واسطه صنعت پراهمیت نفت و پتروشیمی به این منطقه آمد و شد داشته‌اند یا در آن سکنی گزیده‌اند.

زارعی منطقه آزاد اروند را میزبان بزرگ‌ترین جمعیت انسانی ساکن در تمام مناطق آزاد کشور معرفی کرد و گفت: تقریبا نیمی از ساکنان مناطق آزاد ایران، در محدوده‌ منطقه آزاد اروند حضور دارند. ظرفیتی که بایسته صنعت گردشگری است. تنوع قومی اروندنشینان، مزیت اجتماعی دیگر است و بیراه نیست از آن به عنوان «ایران کوچک» یاد شود.

او نمایشگاه گردشگری تهران را فرصت خوبی برای معرفی اقدامات انجام شده دانست و بیان کرد: هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران فرصت شایسته‌ای برای معرفی اقدامات صورت گرفته در راستای خدمات‌رسانی به گردشگران سلامت و زیارتی و تسهیلاتی که به شرکت‌های گردشگری و مجموعه‌های اقامتی ارائه شده است. نمایشگاه گردشگردی تهران یک درس کاملا آموزنده و کاربردی بود و می‌توان با درک صحیحی از آن خارج شد و با اراده کافی به رونق گردشگری اقدام کرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت: برای رسیدن به شعار «گردشگری، صلح و وفاق ملی» باید عوامل متعددی دست به دست هم بدهند و برای تحقق آن نباید به تنهایی از بخش دولتی انتظار داشت و لازم است بخش‌های مردمی نیز همسو با این شعار گام بردارند. البته وجود اقوام مختلف ایرانی در آبادان که فرهنگ آبادانی بودن را شکل داده‌اند مصداق بارز گردشگری صلح و وفاق ملی است.

او در پایان سخنان خود بیان کرد: منطقه آزاد اروند امروز بیش از هر زمان دیگری آماده همکاری گسترده با سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است. هدف ما ایجاد یک اکوسیستم پایدار در حوزه گردشگری است که نه تنها به توسعه اقتصادی منطقه کمک کند، بلکه به بهبود کیفیت زندگی مردم و رونق صنعت درمان و بهداشت در سطح کشور و فراتر از آن منجر شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112802395
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha