به گزارش میراثآریا، انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه بیست و یکمین همایش ملی ارزیاب اثرات محیطزیستی ایران که با رویکرد گردشگری پایدار و مشارکت مردمی با همکاری دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت و انجمن ارزیابی محیطزیست ایران بعدازظهر چهارشنبه، یکم اسفند ماه در محل آمفی تئاتر وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار شد، مجید مخدوم را گنجینهای ارزشمند عنوان کرد که با توجه به چالشهای محیطزیستی کشور و تاثیر مستقیم آن بر صنعت گردشگری، بیش از پیش نیاز به بهرهمندی از نظرات ایشان و اساتید مشابه و فعالین این حوزه وجود دارد.
معاون گردشگری کشور از مجید مخدوم که در جمع شرکتکنندگان این همایش حضور داشت به پاسداشت یک عمر تلاش و فعالیت علمی و تخصصی در زمینه طبیعت و محیطزیست ایران تجلیل کرد و او را گنجینهای ارزشمند و گرانبها از تجربیاتی دانست که راهگشای چالشهای کنونی محیطزیست کشورمان است.
گفتنی است استاد مجید مخدوم فرخنده متولد ۱۳۲۴، اولین کتاب محیطزیستی ایران به نام زیستن در محیط را ترجمه کرده است که تا کنون ۱۴ بار تجدید چاپ شده است. او که بنیانگذار علم ارزیابی اثرات توسعه محیطزیستی در ایران است کتابهای ارزشمندی از جمله شالوده آمایش سرزمین را برای جامعه علمی و فعالان این عرصه به ارمغان آورده است. این دستاوردها تنها گوشهای از فعالیتهای ارزشمند ایشان است.
انتهای پیام/
نظر شما