به گزارش خبرنگار میراث آریا، معصومه مصلی دبیر علمی بیست و دومین گردهمایی سالانه باستانشناسی ایران امروز یکشنبه ۵ اسفندماه در این گردهمایی که در موزه ملی ایران برگزار شد، گفت: برگزاری این گردهمایی از سال ۷۳ آغاز شده و تاکنون ادامه داشته است. این گردهمایی نشانه عزم و اراده جمع باستانشناسان ایرانی برای ارائه به موقع دستاوردهایشان است و طی ۳۰ سال گذشته تمام مدیران باستانشناسی کشور برگزاری این گردهمایی سالیانه را در فهرست وظایف خود قرار دادند.
او ادامه داد: پژوهشکده باستانشناسی در دنیای امروز و با پیشرفت فناوری اهمیت فزایندهای پیدا کرده است و ما علاقهمند به جذب نیروهای جوان در این حوزه هستیم.
مصلی در ادامه با ارائه گزارش سالیانه درباره فعالیتهای پژوهشکده باستانشناسی در سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: ۱۶۳ مجوز برای فعالیتهای باستانشناسی صادر شده است و در این بخش تعیین عرصه و حریم بیشترین بخشی است که به آن مجوز داده شده است. در بخش بعدی مجوزها را بر اساس تفکیک استانها را داریم که آذربایجان شرقی بیشترین و سمنان و تهران کمترین میزان دریافت مجوز را دارند.
دبیر علمی بیست و دومین گردهمایی سالانه باستانشناسی ایران افزود: از مجموع ۱۶۳ کاوش، ۳۰ گزارش و مقاله پذیرفته شد که مقالههایشان را به صورت حضوری در کارگاههای این گردهمایی ارائه خواهند داد.
انتهای پیام/
نظر شما