انتخابات جامعه بوم‌گردی کرمانشاه برگزار شد

مجمع جوامع بوم‌گردی‌های استان کرمانشاه با موضوع برگزاری انتخابات هیئت رئیسه مجمع برگزار و یاور عبیری به عنوان رئیس جامعه بوم‌گردی‌های استان کرمانشاه انتخاب شد.

به‌گزارش میراث‌آریا، علیرضا مرادی بیستونی بیان کرد: از تعداد ۳۱ نفر حاضر در مجمع جوامع بوم‌گردی استان کرمانشاه ۷ نفر آنها کاندیدای انتخابات و ۳ نفر هم به‌عنوان کاندیدای بازرسی نامزد شدند.

سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه تصریح کرد: از تعداد ۷ نفر نامزد جوامع بوم‌گردی ۳ نفر آنها با بیشترین آرا در این مجمع قرارگرفته و یک نفر هم به عنوان بازرس جامعه بوم‌گردی استان کرمانشاه انتخاب شدند.

او در ادامه افزود: امید داریم که عزیزان با اقداماتی که در زمینه توسعه و پیشرفت بوم‌گردی‌های استان انجام می‌دهند، بتوانند قدمی را برای ارتقاء بوم‌گردی های استان کرمانشاه بردارند.

مرادی‌بیستونی با بیان اینکه استان کرمانشاه از نظر اقامتگاه‌های روستایی جز استان‌هایی است که می‌تواند به عنوان نخستین استان کشور نام برده شود چرا که در این استان حدود ۲۸۰۰ الی ۲۹۰۰ روستای دارای سکنه وجود دارد که هر کدام دارای شاخصه‌های خاصی مانند گردشگری و اکوتوریسم و جذب گردشگر هستند و امروزه موضوع اکوتوریسم در کل دنیا مطرح است.

 سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه در پایان تصریح کرد: هدف و تلاش ما بر این است که گردشگرانی که به استان کرمانشاه سفر می‌کنند بتوانند از این واحدهای بوم‌گردی استفاده کرده و بهره کافی را ببرند و بیشتر با فرهنگ و آداب مردمان کردنشین آشنا شوند.

در انتخابات مجمع جامعه بوم‌گردی‌های استان کرمانشاه یاور عبیری با ۲۷ رای به عنوان رئیس مجمع ابقا شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403121200883
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha