طرح کنترل ترافیک نوروزی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز می‌شود

رئیس پلیس راه استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در آستانه ایام نوروز، طرح کنترل ترافیک در جاده‌های استان از ۲۵ اسفند۱۴۰۳ آغاز می‌شود و تا ۱۵ فروردین۱۴۰۴ ادامه دارد.

به گزارش میراث‌آریا، سرهنگ حسن دانایار امروز ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۳ در نشست کمیته حمل نقل ستاد خدمات سفر کهگیلویه و بویراحمد، بیان کرد: همه محورهای مواصلاتی استان تحت کنترل پلیس است.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست در خصوص دلایل تأخیر در تسطیح کمربندی یاسوج، گفت: برای تعریض این جاده تاکنون نزدیک به ۳۰ میلیارد تملک اراضی پرداخت شده است و هیچ کس طلب کار نیست، ولی دمای سرد هوا باعث شده نتوانیم در این محدوده کار کنیم.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست هم با تأکید بر اجرایی شدن مصوبات این ستاد در خصوص روشنایی تونل‌های جاده دهدشت - پاتاوه و یاسوج – اصفهان گفت: در جلسه قبلی مصوب شد روشنایی ۴ دهنه از این تعداد تونل تأمین شود که تقریباً به پایان رسیده است.

 

انتهای پیام/

کد خبر 1403121300922
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha