حضور راهنمایان در تمام اماکن گردشگری کرمان هم‌زمان با نوروز ۱۴۰۴

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمان در دیدار با هیئت مدیره انجمن حرفه‌ای راهنمایان گردشگری استان گفت: راهنمایان بازوی یاری‌رسان این اداره‌کل و محرک گردشگری استان هستند.

به گزارش میراث آریا، مرتضی نیکرو ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ در حاشیه دیدار با هیئت مدیره انجمن حرفه‌ای راهنمایان گردشگری استان با آرزوی سالی خوب برای گردشگری کرمان بیان کرد: راهنمایان گردشگری در هماهنگی با این اداره‌کل در ایام نوروز ۱۴۰۴ در تمام اماکن گردشگری استان برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی حضور دارند.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی کرمان افزود: همکاری نزدیک انجمن حرفه‌ای راهنمایان با جامعه حرفه‌ای دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری برای تعریف تورهای نوروزی و طول سال کمک شایانی در توسعه پایدار گردشگری استان کرمان می‌کند.

 او در ادامه تصریح کرد: به‌دنبال آن هستیم در هماهنگی با انجمن راهنمایان کشور حضور راهنمایان گردشگری کرمان در تورهای ورودی به استان و به‌صورت یک الزام درآورده تا در کنار معرفی بهتر استان کرمان به تحرک بخشی انجمن راهنمایان استان کمک شود.

 نیکرو خاطرنشان کرد: حضور راهنمایان در اردوهای دانش‌آموزی و دانشجویی عامل مهمی در معرفی بهتر داشته‌های میراث‌فرهنگی، جاذبه‌های گردشگری و تولیدات هنری صنایع‌دستی کرمان بوده و در کنار آن آموزش و فرهنگ‌سازی  برای حفظ داشته‌ها در این حوزه‌ها نیز انجام شود.

 سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی اظهار کرد: آموزش همه حوزه‌های عمومی جامعه در بخش گردشگرپذیر کردن کرمان، با تمرکز بر فعالیت راهنمایان از اهمیت بالایی برخوردار بوده و به‌دنبال تعریف سازوکاری برای اتفاق این مهم هستیم.

 او در پایان افزود: تمام فعالیت راهنمایان گردشگری به‌صورت متمرکز و در هماهنگی با سایر ارگان‌های دخیل در خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی حول محور این اداره کل و انجمن راهنمایان در نوروز ۱۴۰۴ انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403122602021
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha