یک واحد اقامتگاه سنتی در شاهرود افتتاح شد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شاهرود از افتتاح یک واحد اقامتگاه سنتی در شهرستان شاهرود خبر داد.

به گزارش میراث آریا، سید محمدصادق رضویان گفت: در آستانه سال نو و نوروز ۱۴۰۴،  اقامتگاه سنتی در شهرستان شاهرود با نام «امینی» با حضور نماینده شاهرود در مجلس شورای اسلامی، فرماندار ویژه شهرستان شاهرود و جمعی از مسئولان و فعالان گردشگری شاهرود افتتاح شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شاهرود افزود: اقامتگاه سنتی امینی با حجم سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد تومان ایجاد و تجهیز شده است و آماده پذیرایی و میزبانی از میهمانان و گردشگران داخلی و خارجی است.

او بیان کرد: با راه‌اندازی این اقامتگاه سنتی، بیش از ۴ فرصت شغلی در شهرستان شاهرود ایجاد شده است.

رضویان ضمن دعوت عموم مردم به شهرستان شاهرود در ایام نوروز ۱۴۰۴ تصریح کرد: شهرستان شاهرود از شمال به استان گلستان، از جنوب به استان‌های اصفهان و یزد، از شرق به استان خراسان رضوی و شهرستان میامی و از غرب به شهرستان دامغان مشرف است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شاهرود تصریح کرد: در این شهرستان جاذبه‌های تاریخی و طبیعی فراوانی از جمله منطقه نمونه گردشگری جنگل ابر، منطقه نمونه گردشگری جنگل قطری، منطقۀ نمونه گردشگری مجن، منطقه نمونه گردشگری زیست‌کره توران، مجموعه تاریخی بسطام، خانه یغمایی‌ها، موزه شاهرود، آرامگاه شیخ ابوالحسن خرقانی و ... وجود دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403123002553
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha