به گزارش میراثآریا، جشن نوروزی و پایان سرایش شاهنامه با همکاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان، اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گرگان، انجمن معلمان ادبیات فارسی استان گلستان و خردسرای فردوسی گرگان و با حضور فریدون فعالی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان، جمعی از هنرمندان، شاعران و علاقمندان برگزار شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جشن در بافت تاریخی گرگان بیان کرد: این جشنها و آیینها گنجینههای تاریخی هستند که از تمام توان خود برای معرفی آن استفاده خواهیم کرد.
فریدون فعالی افزود: تا کنون ۱۱۰ میراث ناملموس استان گلستان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و هدف ما این است تمامی میراث استان را در این فهرست ملی ثبت و حفظ کنیم.
او تصریح کرد: ریشه آیینها و جشنهای تاریخی باید در مدارس به کودکان معرفی و شناسانده شود.
این جشن نوروزی در تاریخ ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۳ همزمان با روز پایان سرایش شاهنامه در مدرسه تاریخی تقوی در شهر تاریخی استرآباد(گرگان) برگزار شد و ویژه برنامههایی چون شاهنامهخوانی، شعرخوانی، معرفی جشنها و آیینهای نوروزی، چینش هفت سین، اجرای نمادین جشن چهارشنبه سوری و... در این جشن اجرا شد.
انتهای پیام/
نظر شما