۱۸ مسافر نوروزی در چهارمحال و بختیاری اسکان اضطراری یافتند

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان بروجن گفت: مسافر نوروزی در جاده بروجن به لردگان اسکان اضطراری پیدا کردند.

به‌گزارش میراث‌آریا، عادل تقی‌زاده گفت: یک دستگاه اتوبوس با ۱۸ مسافر ‌ساعت ۲ بامداد جمعه در جاده بروجن به لردگان دچار مشکل شد.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان بروجن افزود: پس از دریافت گزارش مبنی بر توقف اتوبوس، گروه‌های راهداری به محل اعزام شدند و به‌منظور حفظ ایمنی مسافران در سرمای هوا آنان را در راهدارخانه گوشنگلی اسکان اضطراری دادند.

تقی‌زاده تصریح کرد: بعد از رفع مشکل اتوبوس و اطمینان از حفظ ایمنی جان مسافران، راهداران اجازه بازگشت آنان به سمت مقصد را دادند.

او یادآور شد: حفظ جان مسافران و گردشگران نوروزی از مهم‌ترین اولویت‌های اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان بروجن به‌شمار می‌رود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404010100032
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha