خدمات‌دهی به گردشگران نوروزی در بیستون خوب پیش می‌رود

مدیرکل بازرسی استانداری کرمانشاه در بازدید از نحوه خدمات‌رسانی به گردشگران نوروزی در بخش بیستون، گفت: خوشبختانه خدمات‌رسانی به گردشگران نوروزی در این شهر به خوبی پیش می‌رود.

 به‌گزارش میراث‌آریا امیر شاه آبادی امروز سه شنبه پنجم فروردین ۱۴۰۴ در حاشیه این بازدید، اظهار کرد: شهر بیستون یکی از قدیمی‌ترین و تاریخی‌ترین شهرهای جهان است که در ایام نوروز گردشگران زیادی از آن بازدید می‌کنند. 

مدیرکل بازرسی استانداری کرمانشاه تاکید کرد: وجود کتیبه بیستون و تعداد زیادی آثار تاریخی از ادوار مختلف این شهر کوچک تاریخی را به یکی قطب‌های اصلی گردشگری استان تبدیل کرده‌است. 

او با تاکید براینکه باید از فرصت نوروز برای معرفی هر چه بیشتر این منطقه استفاده کنیم، گفت: خوشبختانه طی چند روز گذشته حضور پررنگ گردشگران نوروزی را در این شهر شاهد بوده‌ایم و باید تلاش کنیم تا خاطره‌ای خوب را در ذهن گردشگران به جا بگذاریم. 

شاه‌آبادی با بیان اینکه تاکنون خدمات رسانی‌های مثبتی به گردشگران نوروزی صورت گرفته، عنوان کرد: همه دستگاه‌های ذیربط پای کار هستند تا خدمات شایسته‌ای به گردشگران نوروزی ارائه شود. 

او در خاتمه با ابراز رضایت از برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی در ورودی این شهر، گفت: محصولات بومی و صنایع دستی سنتی این شهرستان در این نمایشگاه عرضه شده و گردشگران می‌توانند با هنرهای دست ساز هنرمندان این شهر آشنا شوند. 

انتهای پیام/

کد خبر 1404010501142
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha