بهگزارش میراثآریا، ولی جهانی امروز سه شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ با اشاره به ظرفیتهای طبیعی، تاریخی و فرهنگی استان گیلان، اظهار کرد: استان گیلان بعنوان یکی از مقاصد اصلی سفر در کشور است که با شروع سفرهای نوروزی، بسیاری از مسافران و گردشگران وارد استان گیلان شدهاند.
ولی جهانی از خدمات رسانی ۷۰ هزار تخت واحدهای اقامتی در گیلان به مسافران و گردشگران نوروزی در ۱۰روز گذشته خبر داد.
دبیر ستاد خدمات سفر استان گیلان با بیان اینکه استان گیلان دارای ۳ هزارو ۶۲۹ واحد تاسیسات گردشگری است، اظهار کرد: استان گیلان با ظرفیت حدود ۲۱ هزار اتاق و ۷۰ هزار تخت درحال خدمات رسانی به گردشگران و مسافران نوروزی است.
جهانی اضافه کرد: با اجرای پروژه های سرمایهگذاری در حوزه گردشگری تعداد ۲۰ هزار تخت به تخت های تاسیسات گردشگری گیلان اضافه شده است.
او گفت: بیش از ۲۵۰ پروژه نیمه تمام در حوزه گردشگری استان گیلان وجود دارد که با پیگیری و مقامعالی استان تعدادی از این پروژهها به بهرهبرداری رسید.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گیلان تصریح کرد: با بهره برداری این طرح ها، تسهیلات صدور مجوز خانه مسافر در درگاه ملی، ساماندهی خانه های مسافر در اداره کل، بیش از ۴۰ درصد به ظرفیت اقامتی استان افزوده شده است.
جهانی با بیان اینکه با توجه به حجم مسافران ورودی به استان افزایش تخت های اقامتی استان تاثیر بسزایی در ماندگاری سفر خواهد داشت، گفت: با پیگیری امور سرمایه گذاران و حمایت از طرح های درحال اجرا، تعداد پروژه های گردشگری گیلان به سطح قابل قبولی رسیده است.
او ابراز امیدواری کرد: بابهره برداری از ظرفیت این تاسیسات سطح خدمات رسانی به گردشگران به وضعیت مطلوب تری خواهد رسید.
انتهای پیام/
نظر شما