بهگزارش میراث آریا، منوچهر صفری، مدیرکل راه آهن منطقه شمالغرب کشور، به تمهیدات راه آهن کشور برای جابهجایی مسافران نوروزی اشاره کرد و افزود: طبق سالهای گذشته ستاد نوروزی این اداره کل از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ فعال شده و نظارتهای جدی بر چگونگی فعالیتها وجود دارد.
او اضافه کرد: برای رفاه حال مسافران نوروزی، کشیک چشبانه روزی دایر شده است و مامور ارشد بر روند فعالیت ها نظارت و در صورت وجود مشکل نسبت به برطرف کردن آن اقدام می کند.
صفری با بیان اینکه بیشترین پیک جابهجایی مسافران این اداره کل در نوروز رخ میدهد، افزود: در زمان حاضر هر دو روز، سه رام قطار از مبدأ زنجان به مقصد مشهد حرکت می کند.
مدیرکل راه آهن منطقه شمالغرب کشور، کیفیت قطارها را مناسب عنوان کرد و گفت: اغلب قطارهای مشهد چهار تخته درجه یک هستند و خدمات خوبی به مسافران ارائه میدهند.
او با بیان اینکه استان زنجان به مرکزیت زنجان بیشترین مسافر را دارد، تصریح کرد: پس از آن ایستگاه میانه در استان آذربایجان شرقی و سپس ایستگاه تاکستان در استان قزوین بیشترین مسافر را به خود اختصاص داده اند.
انتهای پیام/
نظر شما