بهگزارش میراثآریا، علیرضا جیلان روز جمعه هشتم فروردینماه ۱۴۰۴ با اعلام این خبر گفت: در نوروز جاری دیدن طبیعت تالابهای بینالمللی گندمان و چغاخور، چالتر، چالخشک، دهنو و کلار به مسافران و گردشگران ورودی به چهارمحال و بختیاری پیشنهاد میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری افزود: مسافران و گردشگران ورودی به این استان در صورت سفر به شهرستان بروجن دیدن از سیاسرد بروجن و موزه شهر را در دستور کار خود قرار دهند.
او تصریح کرد: جاذبههای گردشگری چهارمحال و بختیاری این استان را به مقصد اصلی نوروزگردی برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل کرده است.
جیلان یادآور شد: چهارمحال و بختیاری با بیش از یک میلیون نفر جمعیت از اقوام فارس، قشقایی و بختیاری یک درصد خاک کشور و یک درصد از وسعت ایران را به خود اختصاص داده که به بهشت بومگردیهای کشور و بام ایران شُهرت یافته و یک استان چهارفصل است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: همجواری این استان با استانهای اصفهان، خوزستان کهگلیویه و بویراحمد و لرستان و قرارگیری این استان در مسیر ارتباطی استانهای فلات مرکزی ایران با استانهای غرب و جنوبغرب ایران باعث شده تا مسافران و گردشگران فراوانی در طول سال از بام ایران گذر کنند.
او گفت: چشمه و گردشگاه سیاسرد بروجن، چشمه زاغی روستای دهنو، چشمه گلوگرد، چشمه آب سفید، چشمه علی روستای امامقیس، چشمه مادر و دختر شهر گندمان، هفت چشمه شهر بلداجی، تالابهای بینالمللی چغاخور و گندمان، طبیعت روستای گِردبیشه، ارتفاعات کوه کلار و سبزکوه، تنگ وستگان، باغهای اطراف چغاخور و آورگان، پارک بُزیال بلداجی، پارک قزلگریش شهر فرادنبه و پارک ملت بروجن از مهمترین جاذبههای گردشگری شهرستان بروجن بهشمار میرود.
جیلان تأکید کرد: پل مصلی بروجن، خانه حفیظیها بروجن، امامزاده حمزهعلی بلداجی، امامزاده قیس و شیث روستای امامقیس، قلعه تاریخی ضرغامالسلطنه بختیاری فرادنبه، امامزاده سلطان ابراهیم روستای سرپیر، امامزادگان عسگرعلی و مادر و دختر گندمان، امامزاده میرحیدرشاه نقنه، مسجد جامع نقنه، مسجد مدنی و مسجد شیخعلی بروجن، مسجد قلعه نو و مسجد امام بلداجی، حمام مکتبخانه بروجن، حمام تاریخی سفیددشت و کلیسای مأموره جزو مکانهای تاریخی و مذهبی شهرستان بروجن است.
انتهای پیام/
نظر شما