خدمات‌رسانی اورژانس چهارمحال و بختیاری به مسافران نوروزی تا ۱۶ فروردین ادامه دارد

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم‌پزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: خدمات‌رسانی نیروهای اورژانس استان به شهروندان، مسافران و گردشگران نوروزی تا ۱۶ فروردین‌ماه جاری ادامه دارد.

به‌گزارش میراث‌آریا، محمود شمسی‌پور دهکردی روز جمعه هشتم فروردین‌ماه ۱۴۰۴ با اعلام این خبر گفت: هم‌اکنون ۵۸ پایگاه جاده‌ای در چهارمحال و بختیاری مشغول خدمات‌رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی ورودی به این استان هستند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم‌پزشکی چهارمحال و بختیاری افزود: از این تعداد پایگاه اورژانس نوروزی ۳۸ پایگاه در جاده‌ها و ۲۰ پایگاه در شهرهای این استان مستقر و فعال است.

شمسی‌پور تصریح کرد: نیروهای اورژانس چهارمحال و بختیاری در نوروز ۱۴۰۴ همانند دیگر روزهای سال خدمات‌رسانی مطلوب و مناسبی به شهروندان، مسافران و گردشگران نوروزی ورودی به این استان دارند.

او یادآور شد: ارتقای خدمات‌رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی ورودی به چهارمحال و بختیاری به‌طور جدی در دستور کار نیروهای اورزانس استان قرار دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404010801792
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha