اسکان ۳۸۳۸ نفر- شب در بوم‌گردی‌های گلستان طی روز ۹ فروردین

معاون گردشگری استان گلستان گفت: در روز ۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۴، جمعاً ۳۰ هزار و ۷۶۸ نفر- شب اقامت در اقامتگاه‌های رسمی و غیررسمی استان گلستان ثبت شد که بیشترین میزان اقامت با ۳۸۳۸ نفر- شب اسکان، مربوط به اقامتگاه‌های سنتی و بوم‌گردی بوده است.

به‌گزارش میراث‌آریا، یاسر قندهاری امروز یکشنبه ۱۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ در خصوص وضعیت اسکان گردشگران در روز گذشته(۹ فروردین)، گفت: در این روز، جمعاً ۳۰ هزار و ۷۶۸ نفر- شب اقامت در اقامتگاه‌های رسمی و غیررسمی استان گلستان ثبت شد.

معاون گردشگری استان گلستان افزود: این میزان شامل ۱۴ هزار و ۶۹۹ نفر-شب اقامت در اقامتگاه‌های رسمی و ۱۵ هزار و ۷۲۷ نفر-شب اقامت در اقامتگاه‌های غیررسمی است. همچنین ۳۴۲ نفر-شب نیز در اسکان اضطراری اقامت داشته‌اند.

او خاطرنشان کرد: در این میان، بیشترین اقامت مربوط به اقامتگاه‌های سنتی و بوم‌گردی بوده است که درمجموع ۳۸۳۸ نفر-شب اقامت را به خود اختصاص داده‌اند. این آمار نشان‌دهنده تمایل گردشگران به اقامت در اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سنتی استان است که علاوه بر فراهم آوردن تجربه‌ای متفاوت برای مسافران، به حفظ فرهنگ و میراث بومی منطقه نیز کمک می‌کند.

قندهاری همچنین در مورد نظارت بر تأسیسات گردشگری استان گفت: در این مدت، ۲۵۲۸ بازدید مشترک از سوی کمیته نظارت و تنظیم بازار به همراه دستگاه‌های اجرایی مرتبط از تأسیسات گردشگری استان انجام‌شده است. از این میزان ۱۲۹ بازدید نظارتی توسط کارشناسان گردشگری از تأسیسات گردشگری رسمی استان صورت گرفته که شامل ۹۰ مورد از اماکن اقامتی، ۸ مورد از دفاتر خدمات مسافرتی و ۳۱ مورد از مراکز پذیرایی بوده است.

او تصریح کرد: این اقدامات نظارتی به‌منظور ارتقای کیفیت خدمات و جلوگیری از بروز هرگونه مشکل برای گردشگران در ایام نوروز انجام‌شده است. با توجه به این نظارت‌ها، تلاش داریم تا تجربه‌ای مطلوب و امن برای مسافران استان فراهم کنیم.

معاون گردشگری استان گلستان در پایان اشاره کرد: در همین مدت، ۵۷۰ هزار و ۳۹۹ مورد بازدید از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری استان انجام‌ شده است که این آمار نشان‌دهنده استقبال گسترده گردشگران از جاذبه‌های بی‌نظیر استان گلستان است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404011002268
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha