به گزارش میراثآریا، حمید ملانوری شمسی روز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ در بازدید از ستاد خدمات سفر استان همدان ضمن تبریک فرارسیدن سال نو و قدردانی از تلاش شبانهروزی مسئولان و کارکنان در ایام نوروز بر اهمیت و ظرفیتهای ویژه استان همدان در حوزه گردشگری تأکید کرد.
استاندار همدان برنامههای آتی استان برای ارتقای جایگاه گردشگری در سطح ملی و بینالمللی را تشریح کرد و گفت: در حوزه گردشگری همدان آماده برگزاری دو برنامه مهم در سال جدید خواهد شد.
او افزود: در سال پیش رو همایش مهم گردشگری سلامت و نیز رویداد همایش هگمتانه جهانی را در همدان برگزار خواهیم کرد که این مهم میتواند نقش تاثیرگذاری در معرفی استان در عرصه ملی و جهانی داشته باشد.
همدان، مقصدی شاخص در گردشگری ایران
استاندار همدان با بیان اینکه این استان با بیش از ۱۹۰۰ جاذبه تاریخی و طبیعی به یکی از مقاصد اصلی گردشگری در ایران تبدیل شده است، اظهار کرد: غار علیصدر، آرامگاه بوعلی سینا و باباطاهر، گنجنامه، سایت جهانی هگمتانه، شهرهای جهانی مبلمان منبت ملایر و سفال لالجین از جمله جاذبههای برجسته استان هستند که برخی از آنها به ثبت جهانی رسیدهاند. این موارد، در کنار تاریخ و تمدن غنی و طبیعت بینظیر همدان، نشاندهنده ظرفیتهای بیبدیل این استان است.
او افزود: وجود برندهای جهانی در صنایعدستی، و آثار تاریخی منحصربهفرد نشاندهنده توانمندی همدان در ارائه تجربهای فراموشنشدنی به گردشگران است.
تلاش برای تقویت زیرساختها
ملانوری شمسی با اشاره به زیرساختهای حمل و نقل استان گفت: استان همدان با داشتن مسیرهای زمینی، ریلی و فرودگاه فعال، امکان دسترسی آسان برای مسافران را فراهم کرده است. با این حال، نقاط ضعف موجود در برخی مسیرهای جادهای شناسایی شده و برنامهریزی برای رفع آنها به سرعت در دستور کار قرار گرفته است.
او ادامه داد: ارتقای زیرساختهای حمل و نقل، بهویژه در حوزه حمل و نقل هوایی، از اولویتهای اصلی است که استان همدان را به مقصدی جذابتر تبدیل خواهد کرد.
بازگشت رونق گردشگری پس از کرونا
استاندار همدان با ابراز خوشحالی از بازگشت تدریجی رونق به گردشگری استان پس از رکود ناشی از همهگیری کرونا تصریح کرد: از سال گذشته، شاهد افزایش رفتوآمدها و حضور گردشگران در استان بودهایم. رشد حدود ۱۵ درصدی ترددها و اقامت مسافران نشاندهنده ظرفیتهای بالای همدان در این زمینه است.
ارتباط گردشگری با سایر بخشها
ملانوری شمسی با تأکید بر لزوم همافزایی میان گردشگری و سایر حوزهها از جمله کشاورزی، صنعت، معدن، و خدمات علمی گفت: استان همدان با بهرهمندی از منابع غنی و محصولات دارای برند جهانی در بخش کشاورزی و دیگر بخشها، میتواند گردشگری را به محور اصلی توسعه پایدار تبدیل کند. این تعامل میان بخشهای مختلف، استان را به یکی از پایگاههای مهم گردشگری در سطح بینالمللی بدل خواهد کرد.
او در پایان، ضمن قدردانی از زحمات همه مسئولان و کارکنان، سالی پر از موفقیت، سلامتی و شادکامی برای تمامی هموطنان آرزو کرد و افزود: با بهرهگیری از ظرفیتها و تلاش جمعی، میتوانیم آیندهای روشنتر برای استان همدان رقم بزنیم.
انتهای پیام/
نظر شما