نوروز در تهران؛ تلفیق اصالت، شور زندگی و خاطرات کودکی/ از کوچه‌های قدیمی پایتخت تا رؤیاهای فوتبالی

علیرضا منصوریان، از چهره‌های ماندگار فوتبال ایران، با عشق و افتخار از زادگاهش، تهران یاد می‌کند؛ شهری که برای او نماد زندگی پرجنب‌وجوش، تاریخ غنی و آغاز مسیر حرفه‌ای به‌سوی فوتبال بزرگ بوده است.  

سرمربی سابق استقلال و بازیکن بااخلاق تیم ملی، در گفت‌وگو با میراث‌آریا، تهران را شهری توصیف کرد که در ایام نوروز نفس تازه می‌کند و گفت: نوروز در تهران برای من همیشه جذاب و متفاوت بوده است. در این روزها، شهری که معمولاً شلوغ و پرترافیک است، آرام می‌شود و چهره‌ای متفاوت از خود نشان می‌دهد. خیابان‌های خلوت و هوای بهاری، حال‌وهوایی می‌سازند که انگار تهران در این زمان زنده‌تر از همیشه است.

منصوریان درباره زیبایی‌های نوروز در پایتخت گفت: تهران در نوروز یک حس خاص دارد؛ بوستان‌ها و پارک‌های سرسبز مثل پارک ملت، لاله یا طالقانی، کوهپایه‌های البرز که پر از زندگی و انرژی هستند، و البته بافت‌های تاریخی مثل بازار تهران و دربند که حال‌وهوای دیگری به این شهر می‌دهند. من همیشه عاشق این سکوت نوروزی تهران بوده‌ام، سکوتی که همراه با نسیم بهاری و یادآور لحظاتی است که روزهای کودکی‌ام را در خیابان‌های قدیمی این شهر گذراندم.

وی ادامه داد: تهران در نوروز مثل شهری تازه متولدشده است؛ شهری که شما را به یاد اصالت و تاریخ کهن خودش می‌اندازد. از کلیسای قدیمی مرکز شهر گرفته تا میدان تاریخی امام خمینی (توپخانه)، همه و همه بخشی از داستان من از شهر تهران بوده‌اند.

منصوریان به خاطرات کودکی‌اش اشاره کرد و گفت: در تهران قدیم، کوچه‌های باریکی وجود داشت که ما بچه‌ها در آن‌ها از صبح تا شب فوتبال بازی می‌کردیم. عشق به فوتبال برای من از همین کوچه‌ها شکل گرفت. خانواده هم همیشه مشوق من بودند و پدرم خیلی روی نظم و تلاش تأکید داشت. این همان چیزی است که بعدها در حرفه‌ام مرا به جلو راند.

این پیشکسوت فوتبال درباره شور نوروز و علاقه مردم به فوتبال گفت: نوروز همیشه با شادی مردم همراه بوده و فوتبال نقش مهمی در تکمیل این شادی داشته. یادم هست، در دوران بازیگری و حتی مربیگری‌ام، هواداران چه‌قدر نسبت به تیم‌هایشان شور و اشتیاق نشان می‌دادند. این انرژی مردم، به‌خصوص در ایام نوروز، همیشه برای ما بازیکنان و مربیان انگیزه مضاعف ایجاد می‌کرد.

وی افزود: برای من، فوتبال چیزی فراتر از یک ورزش بوده است. این عشق به فوتبال است که مرا به تلاش ادامه‌دار وامیدارد. امروز دیدن همین شور هواداران در ورزشگاه‌ها یا حتی خیابان‌های تهران به من یادآوری می‌کند که هر قدمی که در این مسیر گذاشته‌ام ارزشش را داشته.

علیرضا منصوریان در انتها گفت: اگر برای نوروز امسال تهران را به‌عنوان مقصد سفر یا حتی ماندن انتخاب کردید، بهتر است به جاهای دیدنی کمتر شناخته‌شده و البته متفاوت آن مثل سوهانک، درکه یا باغ‌موزه سعدآباد هم سری بزنید. علاوه بر این، میدان آزادی در غروب‌های نوروز جلوه خاصی دارد که مناظر بی‌نظیری از تهران را در دل خودش جای داده است و برای یک دورهمی خانوادگی مناسب است.

وی در پایان اضافه کرد: سال نو، فرصتی برای نو شدن و پیشروی به‌سوی اهداف بزرگ‌تر است. من امیدوارم که سال جدید برای همه مردم عزیز ایران، به‌ویژه دوست‌داران فوتبال، پر از شادی و موفقیت باشد. به‌عنوان کسی که فوتبال سهم بزرگی در زندگی من داشته، آرزو دارم که این ورزش همچنان منبع شور و نشاط برای مردم این سرزمین باشد. بهترین اتفاقی که می‌توانم برای نوروز آرزو کنم، خوشحالی مردم در کنار خانواده‌هایشان است؛ چون در نهایت، این همدلی و شادی جمعی است که معنای واقعی سال نو را رقم می‌زند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404011102331
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha