جشن بزرگ «بهار دل‌ها» در بیستون برگزار می‌شود/ برپایی آیین هزار دف در بیستون جهانی 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه از تدارک برگزاری جشن بزرگ بهار دل‌ها در محوطه ثبت جهانی شده بیستون خبر داد. 

به‌گزارش میراث‌آریا، صامت اجرایی امروز دوشنبه ۱۱ فروردین‌ماه با اعلام این خبر، اظهار کرد: به مناسبت عید نوروز و عید سعید فطر نوروزگاه محوطه جهانی بیستون با عنوان جشن بهار دل‌ها فردا سه‌شنبه ۱۲ فروردین‌ماه برگزار می‌شود. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه با بیان اینکه قرار است برنامه‌های متنوعی در این نوروزگاه برگزار شود، عنوان کرد: اجرای برنامه آیینی هزار دف  از جمله این برنامه‌هاست که قرار است سه آیتم را اجرا کنند. 

او تاکید کرد: برگزاری آیین‌های سنتی و محلی، آئین هلپرکی، موسیقی محلی و ... از دیگر برنامه‌های جشن بهار دل‌ها در محوطه جهانی بیستون خواهد بود. 

فرمانی یادآور شد: این برنامه فردا از ساعت 15 تا 17 در محوطه ثبت جهانی شده بیستون و با حضور گردشگران و میهمانان نوروزی برگزار می‌شود. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه در خاتمه گفت: معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور، مسئولین استانداری و جمعی از مسئولین استانی نیز در این مراسم حضور خواهند داشت.

انتهای پیام/

کد خبر 1404011102409
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha