وانت‌ها و کامیون‌های حامل مسافر در قسمت بار متوقف می‌شوند

رئیس پلیس ترافیک شهری فراجا گفت: پلیس ترافیک شهری فراجا در روز طبیعت با دقت و حساسیت بیشتری به نظارت و برخورد با این تخلفات خواهد پرداخت تا از هرگونه خطر و آسیب احتمالی به مسافران و دیگر کاربران ترافیکی جلوگیری شود. 

به گزارش میراث آریا، سرهنگ حسین ولی تویسرکانی، رئیس پلیس ترافیک شهری فراجا از ابلاغ دستورالعمل جدیدی به تمامی یگان‌های پلیس راهور سراسر کشور خبر داد و گفت: بر اساس این دستورالعمل، برخورد با تخلف حمل مسافر با وسایل نقلیۀ غیرمجاز، به ویژه در وسایل نقلیۀ باربری و حمل بار، در دستور کار پلیس قرار گرفته است.

او افزود: افراد متخلفی که از وسایل نقلیه باربری مانند کامیون‌ها، کامیونت‌ها و وانت‌ها برای حمل مسافر استفاده کنند، طبق قانون ۱۵۰ هزار تومان جریمه خواهند شد.

سرهنگ تویسرکانی ادامه داد: علاوه بر اعمال قانون و جریمۀ مالی، رفع تخلف و جلوگیری از ادامۀ مسیر برای وسایل نقلیه غیرمجاز تا رفع تخلف نیز در دستور کار پلیس خواهد بود و رانندگان متخلف که اقدام به حمل مسافر با وسایل نقلیه باربری کرده‌اند، اجازه ادامۀ مسیر را نخواهند داشت.

 رئیس پلیس ترافیک شهری فراجا بیان کرد: از امروز ۱۳ فروردین‌ماه که با افزایش تردد و احتمال وقوع تخلفات بیشتر روبه‌رو خواهیم بود، پلیس راهور با جدیت با این تخلف برخورد خواهد کرد.

او در پایان گفت: پلیس ترافیک شهری فراجا در روز طبیعت با دقت و حساسیت بیشتری به نظارت و برخورد با این تخلفات خواهد پرداخت تا از هرگونه خطر و آسیب احتمالی به مسافران و دیگر کاربران ترافیکی جلوگیری شود. 

انتهای پیام/

کد خبر 1404011302671
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha