ارزیابی تأسیسات گردشگری کرمانشاه برای صدور گواهینامه استانداردسازی 

رئیس اداره نظارت بر ارزیابی و خدمات گردشگری استان کرمانشاه، از ارزیابی کارشناسان از تأسیسات گردشگری برای صدور گواهینامه استانداردسازی خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، محمدرضا جلدی سه‌شنبه ۱۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ گفت: اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه، استانداردسازی تاسیسات گردشگری شامل واحدهای اقامتی، پذیرایی بین راهی و سفره‌خانه‌های سنتی را در اولویت کارهای نظارتی معاونت گردشگری قرار داده است.

رئیس اداره نظارت بر ارزیابی و خدمات گردشگری استان کرمانشاه با اشاره به اینکه استانداردسازی تاسیسات گردشگری به منظور ارتقای کیفیت ارائه خدمات به مسافران و گردشگران تدوین شده است، افزود: به منظور اجرای دستورالعمل استانداردسازی تاسیسات گردشگری کشور، کارشناسان معاونت میراث‌فرهنگی استان کرمانشاه به همراه جامعه هتلداران استان از هفت واحد شامل هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر، پذیرایی بین راهی و سفره خانه سنتی در روز دوشنبه ۱۸ فروردین‌ماه برای ارزیابی، درجه‌بندی در نهایت صدور گواهینامه استانداردسازی اقدام کردند.

او ادامه داد: در ماه آینده نیز یک واحد هتل و یک واحد پذیرایی بین راهی به آمارهای مذکور اضافه خواهد شد. 

جلدی افزود: با برنامه‌ریزی منظم برای شرکت‌های عمل تطبیق مقرر شد که شرکت‌های عامل مزبور هر سه ماه یکبار گزارش عملکرد را بصورت مستند به اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه ارائه دهند و معیار ارزیابی عملکرد شرکت های عامل پرونده هایی هست که ارائه می دهند.

رئیس اداره نظارت بر ارزیابی و خدمات گردشگری استان کرمانشاه با بیان اینکه از دستاوردهای اجرای ضوابط استاندارد سازی تاسیسات گردشگری بالا بردن سطح کیفیت واحد خدمات‌رسان به گردشگری و مسافران بوده است، تصریح کرد: تاسیسات گردشگری هر ۳ سال یکبار بازبینی و بررسی می شوند که نواقص موجود واحد برطرف شود.

او گفت: از همکاری مدیران تاسیسات گردشگری استان کرمانشاه که در راستای  استانداردسازی قدم‌های مثبتی را بر می دارند، قدردانی می‌کنم.

انتهای پیام/

کد خبر 1404011903266
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha