به گزارش میراثآریا، پویا صادقی فرشباف به اهمیت حوزه میراث طبیعی در جذب گردشگران اشاره کرد و گفت: میراث طبیعی به صورت بالقوه نه تنها در ایران بلکه همه جهان، محور اصلی در جذب گردشگران محسوب میشود.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به ظرفیتهای طبیعی گردشگری ایران تصریح کرد: در مورد ایران، غنای پدیدهها و مناظر طبیعی و عوارض زمین شناسی از جمله رشته کوههای زاگرس و البرز، آتشفشانهای سهند، سبلان، تفتان و موارد دیگر و همچنین انواع حوضههای آبی چون دریاچهها و تالابهای کشور که باعث گردآوری انواع تنوع زیستی و سنگی در کشور شدهاند، همگی نقش کلیدی میراث طبیعی را در جذب گردشگری نشان میدهند.
او در خصوص گردشگران خارجی و علاقمندی آنها به طبیعتگردی خاطرنشان کرد: این گروه طیف زیادی از افراد را شامل میشوند که علایق متفاوت نسبت به میراث طبیعی دارند. معمولاً در کشورهای توسعه یافته به لحاظ رعایت قوانین طبیعی، گردشگران خارجی ضمن علاقمندی به میراث طبیعی به رعایت قوانین حفاظتی نیز علاقهمند هستند.
صادقی فرشباف در ادامه، با اشاره به تخصصی بودن مباحث میراث طبیعی و وجود و لزوم رعایت و اعمال قوانین حفاظتی، اظهار کرد: بحث میراث طبیعی در گردشگری یک مبحث پیچیده و تخصصی است، پرداختن به آن در حوزه فعالیتهای گروههای میراث طبیعی است و صرفا مراحل بازاریابی و انسانی آن، آنهم با نظارت فنی میراث طبیعی، مربوط به مطالعات گروههای گردشگری میشود، در غیر این صورت باعث آسیب جبران ناپذیر ذخائر و منابع طبیعی خواهد شد.
انتهای پیام/
نظر شما