به گزارش میراثآریا، حجتالاسلام سیدمحمود علوی شنبه ۲۳ فروردین در آیین آغاز عملیات اجرایی فاز دوم مجتمع گردشگری فارسبان که در محل سراب فارسبان نهاوند انجام شد، اظهار کرد: برنامهریزی برای معیشت و زندگی همواره مورد تأکید ائمه بوده است و در صورت توجه به این موضوعات، در بحث کارآفرینی، تولید، مقاومت مقابل برنامهها و توطئههای استکباری و...خوب عمل شده است.
دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور مذاهب و ادیان تصریح کرد: نهاوند از نظر فرهنگی، داشتن شهدای بزرگ، عالمان و دانشمندان شاخص و مسئولان توانمند دارای سرمایهای بزرگ و منطقهای بکر و زیباست.
علوی با بیان اینکه حمایت و تشویق سرمایهگذاران این مجموعه (مجتمع گردشگری فارسبان) شایسته قدردانی است، افزود: حفظ اصالت اینگونه مراکز و مهندسی سنتی ایرانی در افزایش جاذبه و تشویق برای حضور گردشگران و تقویت اقتصادی آن بسیار مهم است.
دستیار ویژه رئیس جمهوری بیان کرد: به مدیر این مجتمع پیشنهاد میکنم با ایجاد سیاهچادرها با تأکید بر تقویت رویکرد سنتی و احیای پوششهای محلی فعالان حاضر در مجتمع در جذب گردشگری موفقتر عمل کند.
او تأکید کرد: اسلام، مردمی شاد و با روحیه میخواهد، همچنین تلاش برای کسب درآمد شرافتمندانه در احادیث پیامبر اسلام و ائمه بارها تأکید شده است.
ثبت جهانی سرابهای نهاوند بر اقتصاد منطقه تاثیر میگذارد
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان نیز در این آیین گفت: ثبت جهانی سلسله سرابهای شهرستان نهاوند، تحولی بزرگ در حوزه زیرساختی و گردشگری شهرستان و استان همدان خواهد بود و میتواند اقتصاد منطقه را مورد تاثیر قرار دهد.
محسن معصومعلیزاده اظهار کرد: توانمندی استان همدان در حوزه گردشگری بسیار زیاد است و میتواند در بحث اقتصاد و حوزههای دیگر بسیار تاثیرگذار باشد و استاندار همدان هم بر این مهم تاکید دارد و برنامهریزی کرده و این برنامهریزی نقشه راه ماست.
او بیان کرد: استان همدان ۱۹۰۰ اثر تاریخی و گردشگری دارد که از این تعداد ۱۲۰۰ اثر ثبت آثار ملی شده است. در این استان شهرهای جهانی ملایر و لالجین را داریم و ثبت جهانی هگمتانه را اخیرا داشتیم که کار بسیار بزرگی بود.
معصومعلیزاده با بیان اینکه از همه گردشگران در حوزه گردشگری استقبال میکنیم، ادامه داد: شهرستان نهاوند ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزه گردشگری دارد و پروژه مجتمع گردشگری سراب فارسبان هم امروز با کلنگزنی ۶۰ تخت اقامتی به ۵۲۰ تخت، ارتقا خواهد یافت.
او افزود: جلسات ثبت سلسله سرابهای نهاوند برای ثبت در فهرست آثار طبیعی جهان با پیگیری نماینده نهاوند و دستور ویژه وزیر میراث فرهنگی آغاز شده است که تحولی بزرگ در حوزه زیرساختی و گردشگری شهرستان و استان خواهد بود.
تقویت و توسعه گردشگری مسیر اقتصادی همدان را متحول خواهد کرد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان نیز با بیان اینکه امروزه صنعت گردشگری در تمام دنیا مورد توجه قرار گرفته است، گفت: تقویت و توسعه گردشگری مسیر اقتصادی همدان را متحول خواهد کرد.
سید مجتبی حسینی گفت: استاندار همدان بر تقویت حوزه گردشگری بهعنوان محور توسعه استان تاکید بسیاری دارد.
او بیان کرد: در قالب طرح مشارکت با اعتباری افزون بر ۵۰ میلیارد تومان، درصدد جذب اعتبار برای اجرای فاز دوم این مجتمع گردشگری هستیم.
حسینی اظهار کرد: در تلاشیم حجم سرمایهگذاری گردشگری در استان را افزایش داده و تقویت کنیم، لذا در حال برنامهریزی برای توسعه سرمایهگذاری در این صنعت با بهرهمندی از ظرفیتهای ویژه استان از جمله گردشگری سلامت، گردشگری تاریخی، گردشگری مذهبی، گردشگری طبیعت و… هستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره بر اینکه استاندار همدان بر تقویت حوزه گردشگری بهعنوان محور توسعه استان تاکید بسیاری دارد، بیان کرد: با توجه به شعار نوروزی رهبر فرزانه انقلاب در اجرای شعار سال مبنی بر سرمایهگذاری در تولید، با رهنمودهای استاندار همدان، حمایت از توسعه سرمایهگذاری بخش گردشگری را در پهنه استان مورد توجه قرار دادهایم و به زودی سند جامع گردشگری استان ذیل نقشه جامع تحول و پیشرفت تدوین خواهد شد.
معاون اقتصادی استاندار با بیان اینکه بیش از یک دهه است تمامی سیاستهای ابلاغی کشور و نامگذاری شعارهای سال توسط رهبر معظم انقلاب بر اقتصاد و بخشهای مختلف آن دلالت دارد، گفت: از فرصتهای مختلف برای توسعه همدان بر محور توسعه پایدار استفاده و تمام قد در کنار سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی برای مولد بودن اقتصاد استان تلاش خواهیم کرد.
انتهای پیام/
نظر شما