سفر وزیر میراث‌فرهنگی با قطار گردشگری به نیشابور تاریخی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با هدف پاسداشت جایگاه مفاخر معنوی و تقویت دیپلماسی فرهنگی داخلی، با قطار گردشگری وارد شهر نیشابور شد تا در آیین بزرگداشت شیخ فریدالدین عطار نیشابوری حضور یابد.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، ظهر دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴، «سیدرضا صالحی‌امیری» وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در ادامه سفر خود به خراسان رضوی، با همراهی استاندار و جمعی از مدیران ارشد استانی، سوار بر قطار گردشگری از مشهد عازم نیشابور شد.

در بدو ورود به ایستگاه راه‌آهن نیشابور، وزیر میراث‌فرهنگی از سوی معاون استاندار و فرماندار شهرستان، نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مورد استقبال رسمی قرار گرفت.

صالحی‌امیری با حضور در نیشابور، در مراسم ملی بزرگداشت عارف و شاعر نامدار ایران‌زمین، «شیخ فریدالدین عطار نیشابوری» سخنرانی خواهد کرد؛ آیینی که هر ساله با حضور اندیشمندان، هنرمندان و اصحاب فرهنگ برگزار می‌شود و در زمره رویدادهای مهم تقویم فرهنگی کشور قرار دارد.

این سفر نمادین با قطار گردشگری، در قالب تور فرهنگی با ظرفیت ۱۱۰ نفر از علاقه‌مندان و فعالان حوزه گردشگری انجام شد و پس از پایان مراسم نیز کاروان گردشگری به مشهد مقدس باز خواهد گشت.

هدف از این اقدام، نه‌تنها گرامی‌داشت عطار نیشابوری، بلکه ترویج فرهنگ سفرهای ریلی، تقویت زیرساخت‌های گردشگری خلاق و معرفی جاذبه‌های تمدنی نیشابور به‌عنوان یکی از قطب‌های فرهنگی کشور است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404012503530
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha