لزوم ورود جدی تشکل‌ها برای حل مشکلات گردشگری/ باید از ظرفیت‌های گردشگری کرمانشاه بهره‌برداری شود

معاون توسعه و مدیریت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه از ظرفیت‌های گردشگری استان کرمانشاه باید بهره‌برداری مناسب شود، گفت: نقش تشکل‌های گردشگری و بخش خصوصی در فرایند توسعه این صنعت بسیار مهم است و باید برای حل مشکلات این حوزه ورود جدی بکنند.

به‌گزارش میراث‌آریا، بهروز ندایی روز دوشنبه ۲۵ فروردین‌ماه در سفر به کرمانشاه در جلسه‌ای با حضور نمایندگان تشکل‌های گردشگری استان اظهار کرد: برای پیگیری مشکلات تشکل‌های گردشگری بخشی از موضوع به خود این گروها باز می‌گردد و  بخش دیگر  به حمایت‌های دولت مربوط می‌شود.

معاون توسعه و مدیریت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه باید به شکل عملیاتی برای حل مشکلات اقدام کنیم، گفت: مسائل مربوط به استان کرمانشاه را در جلسه آینده شورای معاونین وزارت خانه پیگیری می‌کنم.

او در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بخش مرکزی سرمایه‌گذاری وزارت میراث‌فرهنگی تشکیل شده است که کار صدور مجوز و تسهیلات را انجام دهد، این موضوع می‌تواند منجر به اتفاقات مثبتی برای تسریع در فرایند سرمایه‌گذاری گردشگری شود.

ندایی افزود: همچنین مرکز روابط بین‌الملل وزارتخانه نیز دیده شده است که به زودی راه اندازی و مسئول آن معرفی می‌شود.
 
او در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌ها کرمانشاه از نظر آثار تاریخی و طبیعی به عنوان یکی از استان‌های مهم کشور اشاره کرد و گفت: نقش تشکل‌های گردشگری و بخش خصوصی در فرایند توسعه این صنعت بسیار مهم است و باید برای حل مشکلات این حوزه ورود جدی بکنند.

او تصریح کرد: باید بخش خصوصی سهم خود را مشخص کند که بتواند بیشترین تسهیلات و امکانات را بگیرد.

معاون توسعه و مدیریت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تاکید کرد: باید از ظرفیت‌های موجود کرمانشاه بهره‌برداری شود و الا بدون کاربرد این سرمایه‌ها از دست می‌رود.

او همچنین به سامان‌دهی خانه مسافرهای غیر مجاز اشاره کرد و گفت: خانه مسافر تا زمانی که زیرساخت‌های گردشگری کامل نیست یک نیاز است که باید سامان‌دهی شود.

ندایی در خاتمه با تاکید بر اینکه هرکاری که بخش خصوصی بتواند انجام دهد وزارتخانه واگذار می‌کند، گفت: امیدوارم با حضور سرمایه‌گذاران شاهد رونق گردشگری کشور و استان کرمانشاه باشیم.

همچنین داریوش‌فرمانی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه نیز در این جلسه اظهار کرد: پیگیری دغدغه‌های فعالین گردشگری یکی از اولویت‌های اداره‌کل است که در یک سال گذشته به شکل مستمر پی‌گیری شده است.

او با بیان اینکه اکثر تشکل‌های گردشگری استان کرمانشاه در سال گذشته تشکیل شده‌اند، گفت: ما فعالین گردشگری را از خود جدا نمی‌دانیم و همه تلاش خود را برای بکارگیری این ظرفیت برای توسعه گردشگری استان استقبال می‌کنیم.

فرمانی در خصوص برخورد با تورهای غیر مجاز به عنوان یکی از دغدغه‌های فعالان گردشگری گفت: ما در سال گذشته جلسات متعددی را با حوزه‌های مختلف برگزار کردیم اما متاسفانه تورهای غیر مجاز به عنوان یک مشکل کشوری، جرم انگاری نشده است.

در این جلسه فعالین تشکل‌های گردشگری استان از جمله جامعه هتل‌داران، انجمن راهنمایان گردشگری و جامعه دفاتر خدمات مسافرتی استان مشکلات و درخواست‌های خود را مطرح کردند.

مشکل تعرفه  آب واحدهای گردشگری، درخواست تسهیلات ارزان قیمت، تعریف ساختار تشکل دفاتر خدمات مسافرتی، فعالیت اپلیکیشن‌های فروش بلیط به عنوان رقیب دفاتر خدمات مسافرتی، امکان تردد خودرو از مرز، لزوم توسعه پروازهای داخلی و خارجی از فرودگاه کرمانشاه، بهبود قطارهای ورودی به استان، صدور کد یکتا برای راهنمایان گردشگری، برخورد با تورهای غیر مجاز و سامان‌دهی خانه مسافرهای غیر مجاز و .... از جمله مواردی به که در این جلسه مطرح شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404012503536
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha